Arme Airsoft din magazinul online Dakka

HomeUncategorized

Arme Airsoft din magazinul online Dakka

Deoarece Airsoft este un sport popular foarte răspândit, cererea pentru arme Airsoft și echipamente de înaltă calitate a crescut. În magazinul online

Top 5 cadouri pentru iubit sau sot cu care sigur impresionezi
Durata de viata a unui USB personalizat
Folii de protectie specializate pentru roade timpurii si bogate

Deoarece Airsoft este un sport popular foarte răspândit, cererea pentru arme Airsoft și echipamente de înaltă calitate a crescut. În magazinul online dakka.ro îți este oferit tot ce ai nevoie pentru terenul de joc. Produsele fiabile sunt un factor important pentru succesul tău în joc. Pentru a-ți garanta cea mai bună performanță și pentru a ”supraviețui” în toate situațiile dificile, poți alege echipamente alese de la producători de top din magazinul online. 

Ai încredere în mulții ani de expertiză a mărcilor premium precum Airsoft KJW, KWC, G&G sau Tokyo Marui și răsfoiește gama de arme Airsoft chiar acum. De asemenea, poți cumpăra o cămașă de luptă, pantaloni tactici sau cizme de luptă, precum și alte articole vestimentare diferite pentru următorul tău joc. Desigur, există și o mulțime de BB-uri cu diferite clase de greutate. 

Ce sunt pistoalele Airsoft?

Pistoalele Airsoft sunt așa-numitele arme de joc asemănătoare cu armele reale. Aceasta înseamnă că, în multe cazuri, ele nu se pot distinge de armele reale la prima vedere. Achiziția unor astfel de arme este permisă în temeiul legii, dar este interzisă purtarea lor în public. Utilizarea pistoletelor airsoft este permisă numai pe proprietatea privată îngrădită și pe terenurile de tir. Arma trebuie păstrată într-un container blocat în timpul transportului.

Pistoalele Airsoft sunt echipate cu diferite energii de proiectil, care sunt specificate în juli. Viteza cu care BB iese din butoi rezultă din energia glonțului. Arme de până la 0,5 jouli pot fi vândute tinerilor cu vârsta sub 18 ani, începând cu cel puțin 14 ani. Dacă energia depășește 0,5 jouli, vârsta minimă este de 18 ani. 

Cele mai citite articole

Atunci când utilizezi arme de tip airsoft de orice fel, ar trebui să porți întotdeauna ochelari de protecție pentru a-ți proteja ochii. Dacă energia proiectilului armelor utilizate depășește 0,5 juli, ar trebui purtată și o protecție completă a feței sub formă de mască de protecție.

Muniția BB este folosită pentru armele Airsoft. Această abreviere poate însemna atât „Bearing Balls”, cât și „Baby Bullets”. Diametrul lor (calibru) este uniform de 6 milimetri. BB-urile sunt disponibile în diferite culori, calități și greutăți. 

Utilizarea muniției biodegradabile este recomandată pentru utilizare în afara terenului. Cunoscute și sub numele de BBBs (Bio Baby Bullets), aceste gloanțe sunt fabricate din amidon și se descompun în timp. Armele mai slabe ar trebui să fie echipate cu muniție mai ușoară (de exemplu, 0,12 g). Greutatea standard pentru majoritatea bilelor airsoft este de 0,20 grame.

Ce este un sistem hop-up?

Traseul de zbor al BB este stabilizat de sistemul hop-up. Acest efect este obținut printr-o rotire înapoi, care determină ca bila să descrie o traiectorie curbată în sus. Cu toate acestea, dacă sistemul este ajustat optim, acest lucru se echilibrează cu gravitația, ceea ce înseamnă că se poate realiza o cale de zbor dreaptă. 

Cele mai citite articole