CES Las Vegas 2020, dominat de televizoare

HomeStiriInternational

CES Las Vegas 2020, dominat de televizoare

Seria ‘Transformers’. Anunțul așteptat de fani
Apple ar putea muta între 15 și 30% din producția sa din China, din cauza războiului comercial cu SUA
Un virus atacă sistemele informatice ale spitalelor din Spania

Că avem televizoare 8K la vânzare și în România nu este o noutate! Cum, de altfel, nu miră pe nimeni că întâlnim conjugări ale gadgeturilor în această direcție.

Camere care filmează, drone, infrastructură de mare viteză pentru a emite și recepționa conținut la această calitate. E însă cu adevărat momentul 8k?

Dacă ne luăm după expozanții de la CES Las Vegas, ne-am gândi un pic că se impune o schimbare în sufragerii. Pe de altă parte, astfel de evenimente sunt despre viitor. Da, producătorii au venit cu televizoare și monitoare 8 k la standuri, dar realitatea și experții zic că încă suntem în era full HD, cu un pic de apetit pentru 4K. Mai e mult până departe.

Cele mai citite articole

Anul acesta la CES au fost prezentate mai multe televizoare ca niciodată. Cu tot felul de nume de alint, unul mai pestriț ca altul, mai late, mai pe înalt, mai pe un ax pe care să se învârtă. Ba chiar s-au înfrățit și cu o altă combinație cifră-literă la fel de musculoasă, 5G, și au defilat cu explicații, prin fața asistenței uluite. Dacă îi asculți pe cei care au marfă de dat, mâine ar trebui să te lepezi de televizorul actual și să împuști pe net măcar un 8K la reducere. Un televizor care la noi costă chiar și 4000 de euro acum.

Japonezii fac teste la nivel național de cel puțin trei ani, iar Olimpiada de la Tokyo se anunță ocazia ideală de a împinge lucrurile și mai departe.

Sursa ILikeIT

Cele mai citite articole

Comentarii

WORDPRESS: 0