Oferă-i mamei tale un cadou inedit de 8 martie!

HomeStiri

Oferă-i mamei tale un cadou inedit de 8 martie!

Mama..singura persoană din întreaga lume care ar sacrifica totul pentru binele copilului. Măcar o dată pe an, de 8 martie, ar trebui să fie răsfățată

Ghidul complet al utilizării corecte a laptelui praf pentru sugari
Clasificarea anvelopelor de vară în funcţie de tehnologii
3 moduri de a îmbunătăți eficiența operațională în hoteluri

Mama..singura persoană din întreaga lume care ar sacrifica totul pentru binele copilului. Măcar o dată pe an, de 8 martie, ar trebui să fie răsfățată pentru toate grijile purtate și nopțile nedormite, dar și pentru zâmbete, sfaturi și gânduri bune. 

Dacă ești în căutarea unui cadou potrivit pentru mama ta, avem noi o propunere pentru tine: inversează rolurile. Așa cum mama ta ți-a oferit până la această vârstă cele mai frumoase amintiri, oferă-i și tu anul acesta, de 8 martie, o amintire memorabilă. Există atât de multe idei de cadouri pentru mama de tip experiențe, încât poate ar trebui le notezi undeva. Iată câteva dintre ele:

  • Atelier de ciocolată și Nutella handmade – fiecare dintre noi avem o amintire cu o prăjitură făcută de mama. Dacă ai o mamă pasionată de bucătărie, iar amintirile tale se leagă întotdeauna de ciocolata de casă, poate ar trebui să îi oferi cadou un curs de ciocolată și Nutella handmade. Puteți participa împreună la un astfel de atelier pentru a petrece și mai mult timp împreună.
  • Tratament cosmetic sau masaj – o zi de relaxare pentru mamă face parte din categoria celor mai inspirate cadouri de 8 martie. Poți alege un tratament facial, un masaj cu roci vulcanice sau un masaj terapeutic. De cele mai multe ori, mamele renunță la astfel de tratamente de răsfăț pentru a se ocupa de treburile casnice. A venit momentul să îi mulțumești pentru grija arătată până acum cu o zi de relaxare doar pentru ea.
  • Experiențe pline de adrenalină – dacă ai o mamă aventuroasă, ce nu refuză nicio provocare, surprinde-o cu o experiență ce îi va oferi probabil cele mai frumoase amintiri din viața ea. Spre exemplu, un zbor cu balonul cu aer cald este un cadou wow pentru orice mamă.

De ce să alegi cadou o experiență?

Cele mai citite articole

Nicio mamă nu se va plânge vreodată de cadoul primit de 8 martie, oricât de neinspirat ar fi. Obiectele materiale primite de la copii vor avea întotdeauna și o valoare sentimentală specială. Însă, de ce să nu îi oferi momente de care să își amintească mereu cu drag? Mama își va cumpăra acea geantă pe care și-o dorește, dar cu siguranță nu se va gândi să rezerve un zbor cu balonul cu aer cald, o ședință de masaj sau un loc la un curs de gătit. Fă tu asta pentru ea și arată-i cât de mult o prețuiești. În plus, cu un astfel de cadou nu ai cum să dai greș. Fiecare copil își cunoaște bine mama, știe ce îi place, ce pasiuni are, ce dorințe arzătoare, deci alegerea unui cadou de tip experiență va fi mult mai ușoară decât alegerea unei genți, a unui parfum sau a unui buchet de flori. Buchetul de flori ar trebui totuși să îl oferi, alături de biletul la SPA sau la o activitate plină de adrenalină.

Transformă ziua de 8 martie într-una memorabilă prin cadourile pe care le oferi nu doar mamei, ci tuturor femeilor importante din viața ta!

Cele mai citite articole