Aplică pentru CardAvantaj și beneficiază de 24 de rate fără dobândă oriunde!

HomeEconomie

Aplică pentru CardAvantaj și beneficiază de 24 de rate fără dobândă oriunde!

Salariul vine o dată pe lună, dar cheltuielile apar în fiecare zi. Ce-i de făcut? Pentru shopping online sau offline, fără griji sau restricții, ai l

Sportivii surzi au primit peste 3.000 euro de la Viorel Paunescu
Cum sistemul ERP a transformat contabilitatea și care sunt avantajele
Cumpără Ethereum de pe o platformă sigură – Ro.Exchange

Salariul vine o dată pe lună, dar cheltuielile apar în fiecare zi. Ce-i de făcut? Pentru shopping online sau offline, fără griji sau restricții, ai la dispoziție un mijloc inteligent de plată: cardul de cumpărături în rate fără dobândă*, CardAvantaj. Află care sunt beneficiile acestui card de credit pe care-l poți utiliza atât în țară, cât și în străinătate: 

Cum beneficiezi de oferta CardAvantaj?

Aplică pentru CardAvantaj Mastercard Standard până la data de 31 august 2024 și utilizează noul tău card de credit pentru shopping online sau în locații fizice, atât în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, cât și în afara ei. În funcție de valoarea pe care o tranzacționezi până la 30 septembrie 2024, beneficiezi de până la 24 de rate cu dobândă zero*, oriunde în lume! 

Cum obții un card de cumpărături CardAvantaj? Tot ce ai de făcut este să aplici online pe site-ul CardAvantaj sau în orice sucursală Credit Europe Bank. 

Unde poți să folosești CardAvantaj pentru shopping în rate?

Prin CardAvantaj, ai posibilitatea să plătești în rate cu 0% dobândă* produsele și serviciile achiziționate din rețeaua de peste 9500 de locații partenere Credit Europe Bank. Acestea sunt magazine fizice și online, furnizori de consultanță și servicii, retaileri, distribuitori din diverse domenii. 

Cele mai citite articole

Ai la dispoziție cele mai valoroase branduri de electronice, electrocasnice, IT&C, bricolaj și materiale de construcții, mobilier și amenajări, food & drinks, FMCG, modă și bijuterii, servicii de cosmetică și înfrumusețare, auto-moto, sport și turism, hobby-uri și activități recreaționale, consultanță și servicii financiare, sănătate, cultură, educație și multe alte domenii.

Ce noutăți aduce oferta CardAvantaj cu 24 de rate fără dobândă*?

Beneficiezi de până la 24 rate pentru shopping prin cardul de credit, până la data de 30 septembrie 2024, în condiții avantajoase, cu un plus de atractivitate adus de noua ofertă. Este vorba despre sprijinul pe care-l primești din partea băncii când plătești prin CardAvantaj în orice magazin. Pentru a beneficia de eșalonarea de până la 24 rate a tranzacțiilor, în rețeaua de magazine partenere, trebuie să selectezi numărul maxim de rate disponibil la comerciantul partener.

Vrei să cumperi în afara rețelei de magazine partenere CardAvantaj, acasă sau în străinătate? Noua ofertă CardAvantaj vine în ajutorul tău, oriunde te-ai afla! Astfel, ratele sunt eșalonate automat, în funcție de valoarea pe care ai tranzacționat-o. Împărțirea sumelor în tranșe de până la 24 de rate este realizată de Credit Europe Bank și este evidențiată în aplicația mobilă AVANTAJ2go și în extrasul de cont aferent noului tău card de credit.

Mai mult, beneficiezi de ZERO comision de administrare a contului curent de card de credit în primul an de la emiterea cardului de credit și poți beneficia de o limită de credit de până la de 6 ori venitul tau net lunar. Aplică acum pentru cardul de cumpărături CardAvantaj și bucură-te de până la 24 de rate fără dobândă*, oriunde în lume!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole

Articolul precedent