Abonament TV – Prezentul și viitorul televiziunii moderne

HomeDiverse

Abonament TV – Prezentul și viitorul televiziunii moderne

În comparație cu vechile abonamente TV, astăzi cu un abonament TV de la Agentul tău Telekom te poți bucura de până la 137 de canale digitale și până

Ce produse iti trebuie pentru un polish auto ca la carte?
Service auto care dispune de un aparat de geometrie roți performant
Investiția perfectă: Inele cu diamante ca bijuterii de valoare

În comparație cu vechile abonamente TV, astăzi cu un abonament TV de la Agentul tău Telekom te poți bucura de până la 137 de canale digitale și până la 97 de canale TV online pe site sau direct în aplicația pentru tabletă sau smartphone. Dacă îți dorești mai multe opțiuni TV, este necesar un abonament TV. 

Cu cele două abonamente de la Agentul tău Telekom, acest lucru este posibil. De asemenea, poți alege contra cost mai multe extraopțiuni și să te bucuri de programele tale preferate. Fanii sportului, în special, ar trebui să se gândească de două ori dacă doresc să renunțe la extraopțiunea cu canale sportive, care nu costă mai mult de 2 euro. De exemplu, anumite evenimente sportive pot fi văzute doar în programul sportiv (plătit) de la Agentul tău Telecom. Cu extraopțiunea Canale sportive poți vedea toate canalele sport preferate. 

Astăzi poți vedea emisiunea preferată de la TV chiar și pe smartphone și tabletă și nu doar la TV acasă. Cu un abonament TV de la Agentul tău Telecom vei avea propriile tale aplicații care permit accesul la bibliotecile media. Și în plus față de canalele TV clasice,  sunt disponibile oferte pentru Apple TV, Chromecast, Smart TV sau dispozitive mobile. 

Cele mai citite articole

Pe lângă aplicația YouTube, există și unul pentru platforma video Vimeo sau serviciul de streaming Netflix. De asemenea, interesele speciale nu sunt neglijate cu astfel de aplicații. O aplicație specială, de exemplu, oferă concerte live pentru ecranul de acasă și ai acces la marea arhivă online a orchestrei de renume mondial. Doar nu degeaba ai optat pentru un abonament TV de la Agentul tău Telecom.

Fără un abonament TV nu economisește neapărat bani

Există multe modalități noi de a viziona filmele și emisiunile preferate. Oricine speră să economisească o mulțime de bani vizionând doar televizorul prin aplicații și internet se poate înșela renunțând la un abonament TV, deoarece televiziunea face adesea parte dintr-un abonament combinat care include și telefonie fixă ​​și acces la internet. Oricine își anulează abonamentul TV pierde, de asemenea, reducerea combinată.

Cei care își folosesc doar telefonul mobil pentru a se uita la TV, nu vor putea accesa programul lor TV gratuit, dacă nu fac un abonament TV de la Agentul tău Telecom. O conexiune la internet este încă necesară – și deoarece ofertele de televiziune și video necesită o lățime de bandă suficientă, nu poate fi cea mai ieftină. În plus, există costuri lunare pentru abonamentul TV și, eventual, alte extraopțiuni.

Cu toate acestea, taxa de abonament merită, pentru că doar atunci primești exact filmele, cursele de mașini, jocurile de fotbal, prelegerile și concertele pe care vrei să le vezi. Fără un mic efort, nu vei beneficia de programul de televiziune preferat. Stai relaxat pe canapea  pornește televizorul, tableta sau smartphone și navighează prin programe la întâmplare.

Cele mai citite articole