Primeşti salariul la Banca Românească? Ai dobânzi mai mici la creditul ipotecar!

HomeEconomie

Primeşti salariul la Banca Românească? Ai dobânzi mai mici la creditul ipotecar!

Cu siguranţă că îţi doreşti o casă care să fie pe numele tău. Vrei să te poţi bucura de un spaţiu pe care să-l amenajezi aşa cum doreşti şi pe care s

Cotațiile petrolului s-au prăbușit vineri. Cât a ajuns să coste barilul de țiței acum și care este cauza
Este posibil sa obțin împrumuturi rapide online, dacă nu am contract de muncă?
Cum sistemul ERP a transformat contabilitatea și care sunt avantajele

Cu siguranţă că îţi doreşti o casă care să fie pe numele tău. Vrei să te poţi bucura de un spaţiu pe care să-l amenajezi aşa cum doreşti şi pe care să-l numeşti acasă. Este important să alegi cea mai bună bancă pentru a lua un credit ipotecar şi de aceea poţi studia oferta pe care o primeşti de la Banca Romaneasca. 

Iată avantajele principale pe care ţi le oferă banca:

  1. Ai dobânzi mai mici la creditul ipotecar dacă ai salariul lunar la Banca Românească

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le vei avea dacă alegi Banca Românească, este chiar dobânda. O să fie redusă dacă tu ai cardul de salariu la aceeaşi bancă. Aşadar, intra pe site şi cere oferta pentru a vedea care sunt dobânzile pe care le primeşti. O să fii plăcut surprins/ă dacă o să contactezi specialiştii Banca Românească, ce sunt pregătiţi să vorbească de fiecare dată cu tine. 

2. Poţi beneficia de rate extinse până la 35 de ani de zile

Cele mai citite articole

Uneori poţi beneficia şi de rate mai mici şi de o perioadă extinsă de plată. Astfel, o să te bucuri de o casă pe care o poţi folosi imediat, dar pe care o vei achita chiar şi 35 de ani. O să ai plăţile mai mici în fiecare lună şi o să cumperi un apartament sau de o casă, aşa cum îţi doreşti.  

3. Nu ai nici un comision de administrare a creditului tău la Banca Românească

Banca Românească îţi oferă şi alte facilităţi, precum comisionul zero pentru administrarea contului tău. Acesta este un beneficiu care te vor bucura lunar. De asemenea nu o să plăteşti nimic pentru situaţia în care ai rambursare anticipată. Astfel, dacă vrei să achiţi ratele mai repede, poţi să o faci. 

4. Ai posibilitatea de a prezenta mai multe tipuri de venit atunci când iei creditul

Este important să poţi beneficia de un credit ipotecar mai mare atunci când decizi să achiziţionezi o casă pentru tine sau familia ta. Dacă plănuieşti să faci copii sau ai deja, atunci ai nevoie de un spaţiu mai generos. Astfel, suma de bani primită te poate ajuta să ai tot ce ai nevoie. La Banca Românească te vei bucura de posibilitatea de a prezenta mai multe tipuri de venit care sunt luate în calcul de fiecare dată: salarii, pensii, venituri liberale, etc. 

5. Poţi avea codebitori

Uneori ai nevoie de ajutor. Aşadar, poţi să ai până la 2 codebitori, rude sau soţ/soţie, care te vor susţine în aprobarea creditului tău. 

Cele mai citite articole