Soluții simple de design pentru o baie mică

HomeDiverse

Soluții simple de design pentru o baie mică

Ce este comun multor garsoniere actuale? Adesea o baie mică! Doar 4 sau 5 mp (poate chiar mai puțin!) pentru această cameră de mare importanță în ori

Cauti mereu o tunsoare care este la moda?
Aspecte cheie în organizarea unei conferințe
Atribuţiile şi competentele unui specialist SEO

Ce este comun multor garsoniere actuale? Adesea o baie mică! Doar 4 sau 5 mp (poate chiar mai puțin!) pentru această cameră de mare importanță în orice casă.

Dacă încerci, poți crea un design ingenios chiar și pentru o baie mică, alegând cu atenție modelele de cabine de dus, instalații sanitare, corpuri de mobilier și de iluminat. 

Amplasează inteligent cele mai potrivite instalații sanitare, piese de mobilier, diverse accesorii, inclusiv sisteme de depozitare de ultimă generație. Când se dorește amenajarea unei bai mici, adesea este dificilă montarea:

  • unei căzi sau a unui vas de toaletă și a unei chiuvetă mari sau chiar duble;
  • unor dulapuri și suporturi de prosop încălzite într-o cameră de baie de până în 5 mp.

De aceea, se recomandă să se urmeze sfaturile designerilor și să se pună în practică anumite trucuri aparent minore, dar cu efecte spectaculoase. Pentru a crea un spațiu funcțional și atractiv din punct de vedere estetic, trebuie alese anumite materiale de finisare, instalații sanitare și piese de mobilier, în așa fel încât acestea să se armonizeze cât mai bine.

În concret, iată un exemplu

Cum se poate pune o cabină de duș într-o baie de până la 5 mp, dacă dimensiunile fizice ale camerei respective nu pot fi schimbate? Pur și simplu este suficient să alegi instalațiile și mobilierul corect, precum și să utilizezi tehnici de proiectare eficiente pentru a extinde vizual spațiul. Dacă se respectă sfaturile specialiștilor în amenajări interioare, îți va plăcea cu siguranță rezultatul.

Mulți designeri sunt de acord că reparațiile, într-o baie mică în care urmează să se amplaseze o cabină de duș, se realizează ținând cont de proiectul de amenajare. Dacă încerci să te descurci singur, mai mult ca sigur vei face multe greșeli.

În cazul băilor mici, cel mai indicat stil de amenajare rămâne minimalismul. O astfel de amenajare interioară este simplă și concisă, funcțională și fără elemente inutile. O cabină de duș modernă comandată la Rom Decor are un preț accesibil și un aspect foarte chic. Aceasta va fi fabricată la comandă fix pe dimensiunile din baie, personalizată pe stilul și dorințele tale, pentru a se încadra armonios în spațiul existent.

3 idei despre cum să organizezi baia

Cele mai citite articole

1. Folosește rafturi 

O soluție foarte simplă pentru organizarea băii constă în instalarea de rafturi în diferite locuri. Poți organiza prosoape, articole de toaletă și chiar obiecte decorative mici pe ele. 

O altă opțiune sunt nișele, care ajută și la decorarea spațiului. Așează produsele pe care le utilizezi mai rar în locurile cele mai înalte. Ține la îndemână tot ceea ce folosești în viața ta de zi cu zi.

2. Instalează agățători de perete 

Utilizează cârlige colorate pentru prosoape și alte obiecte diferite pentru fiecare membru al familiei. Te poți gândi, de asemenea, să faci etichete (plăcuțe) mici cu numele, inițialele sau imagini. Copiii le vor adora!

3. Pariază pe organizatoare, coșuri de răchită și cutii din lemn, ideale pentru organizare

Pentru a ține lucrurile organizate în baie, secretul se referă la clasificarea obiectelor. Sortează produsele după categorii. 

Și mai presus de orice intră pe www.rom-decor.ro, pentru a alege de acolo o cabină de duș deosebită pentru baia ta! Specialiștii Rom Decor stau la dispoziția ta cu soluții adaptate proiectului tău de amenajare!

Cele mai citite articole