Top 5 Idei de cadouri corporate

HomeDiverse

Top 5 Idei de cadouri corporate

În orice companie succesul și realizările echipei sunt sărbătorite cu mare bucurie de către toți angajații. Cadouri corporate reprezintă o modalitate

Despre anvelopele All-Season
Liposucția – ce ar trebui să știi despre liposucție?
Cele mai bune soluții IVECO pentru transportul urban de mărfuri

În orice companie succesul și realizările echipei sunt sărbătorite cu mare bucurie de către toți angajații. Cadouri corporate reprezintă o modalitate inspirată prin care îi poți surprinde pe colaboratorii sau angajații tăi într-un mod cu totul special. Prin intermediul unui cadou corporate îți arăți aprecierea pentru relația profesională atât cu angajații, cât și cu clienții sau partenerii importanți care vă susțin afacerea.

În alegerea cadoului de tip corporate trebuie să ai mare grijă ca mesajul pe care vrei să-l transmiți să fie cel corect. De fiecare dată când oferi un cadou vrei ca totul să fie conform așteptărilor, să stârnească reacții pozitive și să aducă un zâmbet, iar dacă ești atent la detalii vei reuși și în cazul unui cadou de tip corporate.

În rândurile următoare vei regăsi informații utile despre importanța cadourilor corporate în relația de business și câteva idei inspirate de cadouri potrivite.

Importanța cadourilor corporate

Cadourile sunt în general dificil de ales deoarece implică un grad în plus de dificultate dat fiind faptul că te adresezi fie colegilor de serviciu, fie superiorului direct. Totodată, îți dorești să fie un cadou care să nu dezamăgească și care sa fie apreciat ulterior, mai exact să se vadă efortul depus de către tine.

Cele mai citite articole

Prin definiție cadoul de tip corporate trebuie să fie un cadoul impersonal, de bună calitate pe care să-l putem oferi atât femeilor cât și bărbaților. De regulă, cadourile corporate se dăruiesc cu precădere în semn de apreciere și stimă atât față de colegi, angajați cât și față de colaboratori sau clienți.

Criterii avute în vedere la alegerea cadourilor corporate

Este indicat să ai în vedere câțiva indicatori în momentul alegerii cadoului,  dat fiind faptul că acesta se adresează unui segment aparte. Acești indicatori constau în:

  • Politica internă a  companiei – sunt numeroase companii care dețin o politică internă cu privire la valoarea financiară a cadourilor, aceasta fiind respectată în permanență;
  • Destinatarul – în funcție de acesta, te poți orienta mult mai ușor către cadouri cu utilitate. Dacă oferi un cadou unui posibil partener de afaceri, se recomandă produse ce au legătură cu domeniul lui de activitate. În acest fel, vei avea certitudinea că îl vei surprinde în mod plăcut.
  • Vârsta – odată cu vârsta preferințele se pot schimba, din acest motiv cadourile practice sunt alegerea potrivită. În relațiile de business, partenerii mereu vor pune preț pe eleganță și bun gust. Spre exemplu, un cadou pentru un bărbat de 40 de ani, un cadou corporate potrivit este o servietă de business.
  • Tipologie cadou (modern, clasic, tradiționalist)

Idei de cadouri corporate

Printre cele mai potrivite cadouri corporate pe care le poți oferi atât angajaților, cât și partenerilor de afaceri sau clienților importanți menționăm:

  • Ceas de birou
  • Servietă business
  • Portofel portcard din piele
  • Accesorii de birou
  • Obiecte decorative pentru birou

În relațiile de business, dăruirea unor cadouri corporate sunt gesturi de recunoștință și apreciere, ce au rolul de îmbunătăți relația profesională. Cu toate acestea, cadourile trebuie oferite cu seriozitate, ele fiind un factor cheie ce poate dezvolta relația economică.

Cele mai citite articole