Alege un paravan de sticlă pentru cadă, dacă te sperii frecvent cand faci baie!

HomeDiverse

Alege un paravan de sticlă pentru cadă, dacă te sperii frecvent cand faci baie!

Pandemia de coronavirus ne-a facut ca sa ne spalam mult mai frecvent decat o faceam in trecut. Nu numai pe maini, ci si pe intreg corpul, imediat ce

Semnele care arată necesitatea achiziţionării unei noi baterii auto
De ce este recomandat să urmezi un curs de project management?
Rolul jucăriilor în dezvoltarea copilului

Pandemia de coronavirus ne-a facut ca sa ne spalam mult mai frecvent decat o faceam in trecut. Nu numai pe maini, ci si pe intreg corpul, imediat ce venim de afara. Valurile de Covid ne lovesc din ce in ce mai puternic, iar ca masura de protectie de prim ordin ramane si acum igiena impecabila. Iata de ce numarul dusurilor pe care le facem zilnic de multe ori s-a dublat sau triplat.

Toate bune si frumoase, doar ca nu toata lumea se simte in aceasta perioada de criza sanitara foarte confortabil in baia personala. Atacurile de panica sunt la ordinea zilei, la fel si anxietatea care a ajuns la cote insuportabile in cazul multora dintre noi. Poate ai experimentat si tu asta din 2020 incoace.

Mai adauga la cele spuse mai sus si programele tv de stiri care prevestesc apocalipsele de tot felul (medicala, economica, ecologica), plus filmele sumbre ce au invadat ecranul si o sa vezi ca lucrurile nu stau deloc roz nici acum si nici in perspectiva.

Psihologii au de-a face cu tot mai multe persoane (mai ales femei) care se plang ca traiesc episoade de frica cumplita in momentul in care sunt in camera de baie, la dus sau in cada. Uneori nu isi pot explica motivele, alteori li se pare ca un infractor periculos va aparea brusc si le va face rau. Mai ales daca au montata o perdea la cada se intampla asta! 

Pare un scenariu un pic paranoic, insa inchiderea ochilor în timp ce te speli din cauza sapunului de pe fata te pune intr-o stare de vulnerabilitate temporara. Nu vrei ca sa se intample ceva îngrozitor atunci cand nu vezi, prin urmare ai vrea ca sa eviti aceste momente. 

Chiar daca nu este vorba de o anxietate 100%, ca dupa manual, adevarul este ca macar de cateva ori te-ai simtit si tu macar inconfortabil cu ideea de a fi fara aparare in baie, experimentand la propriu vulnerabilitatea.

Nu mai vorbim de umbrele prezente pe usa sau perete aruncate de perdeaua din baie. Asta te conduce instant cu mintea la scena pe care o vedem foarte des prin filmele de groaza in care, daca tragi perdeaua de la cada sau dus apare ceva groaznic (un cadavru, un sarpe anaconda, un monstru, un extraterestru etc).

Care este solutia cea mai la indemana ta?

Cele mai citite articole

Schimbarea perdelei cu pricina cu un paravan cada! Cel mai bine cu un paravan de sticla elegant, care va da o nota deosebita de design in interiorul baii.

Chiar daca ai acum o perdea de dus din plastic relativ transparenta, ca sa iti oferi o vedere clara a cazii sau dusului tot timpul, iti sugerez sa o inlocuiesti cat de iute poti cu un paravan de cada, pentru ca totul se va schimba in bine in baia ta.

Chiar de-ar fi ca sa se întample un dezastru natural brusc în timp ce faci baie (sansele sunt foarte mici, nu te panica si din cauza asta!), un astfel de paravan de cada partial inchis elimina spaima ca ai putea ramane acolo, fara a putea iesi la timp.

Poti comanda respectivul accesoriu pentru cada online, la un pret bun, de la Rominox!

Eu iti recomand cu multa caldura ca sa-ti montezi un astfel de paravan inclusiv daca nu ai experimentat ce inseamna frica in baia personala. Asa, in scop de preventiv, plus ca se monteaza usor si cu niste cheltuieli foarte mici, are niste elemente frumoase de inox, iar decorul din baie se va transforma intr-unul de lux, foarte chic.

Un paravan pentru cada e chiar mai bun de cele mai multe ori decat o cabina de dus daca te confrunti cu frici de intensitate mare, deoarece va ocupa doar o portiune din zona cazii si nu o sa ai probleme nici macar cu claustrofobia.

Intra chiar acum pe site-ul rominox.ro ca sa iti alegi de acolo paravanul pentru cada care te atrage cel mai mult!

Cele mai citite articole