Testează fidelitatea partenerului de viață

HomeDiverse

Testează fidelitatea partenerului de viață

Bănuiești că partenerul de viață te înșeală? Crezi că are o aventura, însă nu ai dovezi solide în acest sens? Vrei să fii în permanență pe urmele lui

Ce beneficii aduce folosirea unui flipchart şi de ce este cheia spre succesul oricărei prezentări?
Genți de damă – Tendințe la modă
Cum alegi cel mai bun lapte praf Humana pentru copilul tău?

Testează fidelitatea partenerului de viață

Bănuiești că partenerul de viață te înșeală? Crezi că are o aventura, însă nu ai dovezi solide în acest sens? Vrei să fii în permanență pe urmele lui, însă nu știi cum poți face lucrul acesta fără a pierde timpul și fără a fi demascată? În mod evident, angajarea unei firme de detectivi poate reprezenta o variantă eficientă, însă trebuie avut în vedere faptul că întreaga operațiunea poate costa o avere, bani de care nu mulți oameni dispun așa că montarea unor microfoane spion poate reprezenta cea mai bună variantă. Vei reuși să aduni dovezile de care ai nevoie fără niciun efort.

Informații utile

Microfoanele reușesc să capteze cu acuratețe sunetul într-un perimetru de 30-60 m2, indiferent de distanță. Modelele tip wireless pot monitoriza doar până la 1 km distanță, limitările fiind impuse de conexiunea la rețeaua de internet.

Aceste mici dispozitive se pot ascunde cu lejeritate în diverse obiecte dintr-o locuință așa cum sunt becurile, întrerupătoarele sau chiar prizele. Șansele ca partenerul de viață să bănuiască faptul că este ascultat sunt inexistente având în vedere că microfoanele sunt mascate atât de bine. O altă variantă o reprezintă ascunderea microfonului într-un router sau într-un mouse. Pentru cei care sunt mereu pe drumuri, mereu la volanul mașinii un microfon într-un încărcator auto reprezintă cea mai bună, dar și cea mai sigură variantă pentru dobândirea unor dovezi concrete.

Cele mai citite articole

În plus, acestea rezistă foarte bine atât la temperaturi joase, cât și la temperaturi foarte ridicate de până la 55 °C ceea ce înseamnă că pot fi montate cu încredere în orice spațiu. Absolut toate produsele au și o garanție de 5 ani în cazul apariției diverselor defecțiuni tehnice așa că nu trebuie să îți faci griji pentru costurile de reparație, acestea fiind suportate în întregime de firma producătoare.

Cum funcționează aceste microfoane?

Obiectele în care microfoanele spion sunt incorporate sunt cât se poate de funcționale și pot fi utilizate cu încredere fără să trezească nici cea mai mică suspiciune. Spre exemplu, încărcătoarele auto alimentează orice tip de dispozitiv, de la telefoane și până la țigări electronice, cu ajutorul cablului de date potrivit. Pentru activarea microfonului este nevoie de inserarea unei cartele telefonice cu număr în dispozitiv. Acesta funcționează exact ca un telefon, tot ce trebuie să faci este să suni la numărul respectiv și microfonul pornește automat oferindu-ți posibilitatea de a asculta absolut tot ce se întâmplă în jur.

În funcție de tipul dispozitivului selectat, nivelul de autonomie al microfonului poate varia. Spre exemplu, un încărcător auto are o autonomie de până la 3-4 ore atunci când este deconectat de la sursa de alimentare. În cazul becurilor, acestea sunt prevăzute și cu o baterie de 300 mAh, utilă în cazul căderilor de curent.

Trebuie menționat faptul că microfoanele nu produc nici cel mai mic zgomot, nici în momentul în care se activează și nici în momentul în care înregistrează. Totul se desfășoară în condiții de maximă siguranță astfel încât cel spionat să nu bănuiască nici măcar o secundă ce i se întâmplă.

Cele mai citite articole