De ce sa alegi inchirierea unei hale sau a unui depozit?

HomeDiverse

De ce sa alegi inchirierea unei hale sau a unui depozit?

Doresti sa cumperi sau inchiriere hala Cluj sau un depozit pentru compania ta? Descopera toate caracteristicile acestui spatiu de depozitare si avant

De ce este importanta hidroizolarea unui acoperis de tip terasa?
Stiai ca poti sa faci videochat legal in Romania?
Cum va schimba tehnologia 5G lumea online în viitorii 3 ani

De ce sa alegi inchirierea unei hale sau a unui depozit?

Doresti sa cumperi sau inchiriere hala Cluj sau un depozit pentru compania ta? Descopera toate caracteristicile acestui spatiu de depozitare si avantajele sale pentru a-ti reduce costurile de operare.

Definitia unui depozit

In sensul strict al termenului,  definitia unui depozit sau a unei hale se refera la un spatiu de depozitare de dimensiuni variabile. Mai general, este un loc a carui organizare si logistica fac posibila reducerea costurilor de exploatare ale unei activitati, si a carui importanta intervine in fiecare etapa a ciclului de productie. Ar putea fi :

  • depozite logistice, dedicate gestionarii fluxului de marfuri;
  • depozite frigorifice, care permit o buna conservare a alimentelor perisabile;
  • incaperi de depozitare (marfuri, materiale, produse chimice etc.).

Inchirierea sau cumpararea unui depozit  face posibila disponibilitatea tuturor resurselor de care are nevoie compania inainte sau dupa productie, dar si dupa vanzarea produselor, in etapa de post-fabricatie (etapa in care se diferentiaza elementele de diferentiere a produselor standardizate).

Cele mai citite articole

Inainte de productie, un depozit de inchiriat Timisoara este utilizat pentru depozitarea produselor care vor fi utilizate in timpul productiei, cum ar fi materii prime, consumabile si produse manufacturate neasamblate.

Dupa etapa de productie, depozitul actioneaza ca loc de depozitare inainte ca produsele sa fie integrate in lantul de productie. Apoi trebuie sa indeplineasca standarde foarte specifice de depozitare si securitate in functie de bunurile depozitate. De asemenea, trebuie sa permita optimizarea spatiului pentru a raspunde nevoilor prestabilite de depozitare.

Inchiriaza sau cumpara un depozit si foloseste-l

Pentru a fi operat optim, un depozit trebuie sa fie perfect organizat si sa corespunda nevoilor tale, ca dimensiune, amplasare si posibilitati in functie de activitatea ta. Inainte de  a inchiria sau de a cumpara un depozit, verifica daca acesta are, conform nevoilor tale:

  • spatiu de depozitare suficient;
  • un spatiu pentru depozitarea produselor finite;
  • zona de receptie si pregatire comenzi;
  • zona de depozitare a echipamentelor de intretinere si/sau manipulare;
  • un spatiu dedicat administratiei.

Cele mai citite articole