Un răcitor de bere corect ales, cheia succesului unui bar!

HomeStiri

Un răcitor de bere corect ales, cheia succesului unui bar!

Orice proprietar de bar are nevoie cu siguranță de anumite echipamente HoReCa, dotări specifice care urmează a fi utilizate de angajați. Spe

Beneficiile masajului terapeutic, după o zi stresantă la birou
Protecția picioarelor: cum alegi încălțămintea potrivită în funcție de activitatea desfășurată?
Vrei să ai o afacere durabilă în domeniul hotelier? Află cum să păstrezi oaspeții fericiți și satisfăcuți în hotelul tău

Un răcitor de bere corect ales, cheia succesului unui bar!

Orice proprietar de bar are nevoie cu siguranță de anumite echipamente HoReCa, dotări specifice care urmează a fi utilizate de angajați. 

Specialiștii de la TC Romania Crown Cool sunt încântați să îți ofere tot ce ai nevoie pentru localul tău. Inclusiv niște vitrine de bar elegante, esențiale pentru a afișa frumos băuturile, dar și echipamente de răcire care le pot menține la temperatura potrivită pentru clienții rafinați. 

Nu uita sub nicio formă de modelele de răcitoare de bere.

Dacă vrei să cumperi un dozator de bere, ar trebui să acorzi o atenție deosebită următoarelor puncte:

  • spațiul disponibil pentru instalarea dozatorului de bere;
  • timpul până când un butoi de bere de obicei se golește;
  • numărul de sortimente diferite de bere pe care dorești să le servești clienților;
  • posibilele perioade de vârf în care trebuie distribuite cantități mai mari de bere într-un timp scurt.

Este esențial să cumperi dozatorul potrivit pentru afacerea ta!

Un dozator de bere este categoric o investiție pe termen lung. Înainte de a cumpăra un astfel de echipament de răcire și dozare pentru bere, ar trebui să te gândești cu atenție la ceea ce este important pentru tine și la ce caracteristici ar trebui să aibă un astfel de aparat HoReCa pe care merită să îl alegi.

Fă-ți timp și verifică pe tcromania.com gama largă de răcitoare de bere gata de utilizare de înaltă calitate. Cu siguranță că vei găsi exact echipamentul profesional pentru bere care se potrivește nevoilor tale de afaceri.

Cu dozatoarele gata de utilizare din magazinul TC Romania Crown Cool vei fi bine echipat pentru fiecare zi de funcționare a barului tău.

Vrei să cumperi un dozator de bere cu sistem de răcire uscat sau umed?

Atunci când achiziționezi un dozator, ai opțiunea de răcire umedă sau uscată. Sistemele de răcire umede sunt echipate cu un rezervor de apă și sunt ideale pentru distribuirea unor cantități mari de bere în cel mai scurt timp posibil.

Cele mai citite articole

Dozatoarele cu răcire uscat, pe de altă parte, se caracterizează prin capacitatea lor de funcționare deosebit de rapidă. Odată conectat cu un asemenea răcitor poți începe să vinzi bere după doar câteva minute.

Care este temperatura corectă pentru fiecare stil de bere?

Nu există o temperatură standard pentru toate tipurile de bere. Fiecare stil are propriile caracteristici și temperatura de servire. În acest fel, o bere nu poate să nu degaje o aromă minunată dacă temperatura este prea scăzută sau prea ridicată. Ideal este să respecți temperatura fiecărei băuturi, permițându-i și își releve gustul. 

Științific spus, spre exemplu o temperatură prea scăzută decât cea optimă face compușii aromatici mai puțin volatili, făcându-i să se „blocheze” în bere. Când se întâmplă acest lucru, aroma berii este grav compromisă, până la punctul în care băutura devine lipsită de gust. În plus, berea foarte rece ne „îngheață” papilele gustative și ne anihilează gustul. 

Cum alegi setarea temperaturii după sortimentul de bere?

Berea se răcește întotdeauna până la temperatura ideală de băut conform instrucțiunilor date de producătorul respectivului tip de bere. 

Totuși, în general temperatura ideală a berii este cu 3 sau 4 grade mai mică decât cantitatea de alcool conținută de băutură respectivă. Nu este un sfat sigur, dar este o referință pe care o poți avea și care ajută foarte mult în practică, dacă nu ai alte informații sigure despre un anume sortiment de bere.

Un alt sfat este ca, în general, berile mai ușoare cer temperaturi mai scăzute, mai apropiate de 1 grad Celsius. 

Tipurile de bere care sunt ceva mai acide și mai acre pot beneficia de temperaturi scăzute. Aciditatea, una dintre caracteristicile acestor beri, poate fi mai puțin agresivă dacă este servită mai rece.

Intră pe tcromania.com și alege de acolo modelul de răcitor de bere cel mai potrivit pentru localul tău HoReCa!

Cele mai citite articole