Vacanţa ideală conform zodiacului

HomeDiverse

Vacanţa ideală conform zodiacului

Vara este anotimpul vacantelor, iar o vacanţă de calitate vă fi cheia succesului pentru întregul an. Aşadar, alegerea destinaţiei potrivite este foar

Sfaturi utile despre cum să vă pregătiți grădina atunci când obțineți un câine
Dungi verticale: modelul care favorizeaza barbatii corpolenti
Utilaje agricole moderne – clasificare si tipuri de utilaje

Vacanţa ideală conform zodiacului

Vara este anotimpul vacantelor, iar o vacanţă de calitate vă fi cheia succesului pentru întregul an. Aşadar, alegerea destinaţiei potrivite este foarte importantă. 

Care este vacanţă ideală pentru fiecare zodie?

Fecioară – o vacanță liniştită la munte

Fecioară nu lasă nimic la voia întâmplării. Este un semn extrem de rațional și, prin urmare, îşi organizează vacanța cu luni în avans. Nu-i plac locurile zgomotoase. Muntele corespunde pe deplin ideii sale de relaxare ideală – acolo se poate relaxa atât fizic, cât și spiritual. Cu cât locuiește mai departe de oraș, cu atât mai bine.

Fecioară nu acordă mare atenție confortului – atâta timp cât are un acoperiș deasupra capului și mâncare sănătoasă, va fi fericită.

Destinaţii: Scoția, Italia, Alpii Elvețieni, Paris.

Balanţa – o croazieră în întreaga lume 

Dacă își poate permite, cel născut sub semnul Balanței va călători în lume.

Croazierele întruchipează ideea acestui semn zodiacal pentru o vacanță perfectă, deoarece acestea sunt o combinație de eleganță, aristocrație, spirit nostalgic, posibilitatea de a purta diferite ținute frumoase, fie elegante în fiecare seară, fie rochii de plajă și, în același timp, șansa de a vizita multe locuri când nava este ancorată. 

Destinaţii: Paris, Londra, New York, Dubai, fiecare colț al Egiptului, insulele Oceanului Indian și Pacific.

Scorpion – o ședere lungă, de studiu

Scorpionul tânjește să-și satisfacă curiozitatea și să exploreze un oraș european interesant. Dar nu superficial sau pentru o zi sau două, ci să dureze cel puțin o lună. 

Îi place să facă cumpărături din magazinele de cartier de lângă locuitorii orașului, să se distreze în cluburile de noapte, care cu siguranță nu se încadrează în repertoriile populare, pentru a se simți ca parte a locului.

Destinaţii: Veneția, Pisa, Budapesta, Tunisia, Măroc, Istanbul. 

Săgetător – cu cât este mai exotic, cu atât mai bine

Destinațiile exotice sunt pe placul Săgetătorului. Acesta este probabil cel mai pasionat călător dintre toate semnele zodiacale. Nu lasă nimic la voia întâmplării și își planifică strict vacanța. De fiecare dată trebuie să fie diferită, neobișnuită și memorabilă. 

Cele mai citite articole

Destinaţii: Machu Picchu, Milano, India, Thailanda, Indonezia, Australia, Argentina, Bali.

Capricorn – acasă sau în vizită la prieteni

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt casnici. Le place confortul casei și mâncarea bună, dacă este posibil completate de personal care să aibă grijă de ei.

Eco-fermele sau târgurile rurale sunt o soluție bună pentru ei. Acest tip de vacanță îi relaxează și le oferă posibilitatea de a încerca specialități locale realizate din produse organice.

Destinaţii: Praga, Roma, Atena, Canada, sate germane și orașe mici, Japonia.

Vărsător – într-un oraș mare și zgomotos

Vărsătorul este dinamic, curios şi independent. Când vine vorba de alegerea vacanței perfecte, acesta şi-ar dori, fără ezitare, un oraș mare cu o viață de noapte vibrantă sau un loc în care i se oferă diverse oportunități de a experimenta arta – cum ar fi un festival de teatru sau galerii interesante.

Vărsătorul doreşte să petreacă nu numai zilele, ci și nopțile într-un mod distractiv și memorabil.

Destinaţii: Mexic, Africa, Suedia, Alaska, Groenlandei, Philadelphia, Boston. 

Peşti – cât mai aproape de mare 

Liniştea Peștilor este lângă apă. Și dacă această apă are nisip și valuri, ar fi minunat.

Pentru Pești, vederea orizontului, unde apa albastră se revarsă în cerul albastru, este relaxantă. 

Lângă mare, uita de stres, uită de probleme, iar priveliștea frumoasă a apusului sau a răsăritului le provoacă imaginația creativă. Peștii adoră să zboare în imaginația lor – și ce loc mai bun în acest scop decât o plajă liniștită?

Destinaţii: Andaluzia, Portugalia, Sorrento, Sankt Petersburg, Polonia, Moscova.

Cele mai citite articole