Vrum Auto – piese auto, accesorii si acumulatori

HomeDiverse

Vrum Auto – piese auto, accesorii si acumulatori

Avantajele pe care le are un magazin online care comercializeaza piese auto sunt numeroase. Daca intr-un singur loc sunt puse la dispozitia clientulu

Avantajele oferite de cosul de gunoi pentru bucatarie
Liposucția – ce ar trebui să știi despre liposucție?
Beneficiile aduse de cursuri de calificare

Avantajele pe care le are un magazin online care comercializeaza piese auto sunt numeroase. Daca intr-un singur loc sunt puse la dispozitia clientului o gama larga de produse, atunci cumparaturile devin o adevarata placere. Pe acelasi site se gasesc: acumulatori si baterii auto, anvelope,diverse piese, accesorii de curatenie, jante etc.

Gama diversificata acopera majoritatea modelelor de automobile, si chiar camoioane. Categoriile de piese de schimb sunt evidentiate separat. Fie ca e vorba de motor, transmisie, filtre, instalatia electrica sau sistemul de franare, sunt comercializate diferite piese sau consumabile( filtre,ulei,amestec combustibil). Bateria unui automobil are rolul de a retine energie electrică necesară pentru a porni motorul și pentru a alimenta consumatorii electrici atunci când motorul termic este oprit. O baterie auto trebuie sa alimenteze demarorul atunci cand motorul porneste, sa alimenteze consumatorii cand nu functioneaza alternatorul,trebuie sa aimenteze sistemele electronice permanent acitve- adica alarma, modulele electronice de control.

Vrum Auto – piese auto, accesorii si acumulatori

Cele mai citite articole

Bateria trebuie să îndeplinească aceste funcții  la diferite temperaturi. În condiții extreme de temperaturi scăzute (-30 °C) bateria trebuie să asigure pornirea motorului, precum și în condiții de căldură excesivă (70 °C). Poziționarea bateriei se face de obicei în compartimentul motor și trebuie să țină cont de următoarele constrângeri: lungime cât mai scurtă a cablurilor de alimentare a demarorului, protecție împotriva contaminării, asigurarea temperaturii normale de funcționare, protecție împotriva vibrațiilor precum și acces ușor în vederea verificării și a înlocuirii.

Bateriile auto Rombat sunt concepute pentru o functionare indelungata, fara probleme. Bateriile auto Rombat reprezinta o marca romaneasca de baterii,care este  lider la nivel national cu peste 50% cota de piata in Romania. Din anul 2015, Rombat a introdus in oferta comerciala si gama de baterii AGM, care sunt recomandate pentru masinile care utilizeaza functia Start-Stop (de economisire a carburantului si reducere a poluarii prin oprirea motorului atunci cand masina nu se afla in miscare). De asemenea, Rombat ofera si variante  de baterii model Tornada Asia, destinata masinilor de provenienta asiatica (Daewoo, Honda, Hyundai, Mazda, Toyota etc).

Modele variate de baterii se gasesc acum in oferta www.vrumauto.ro , pentru diferite marci de autoturisme, la preturi comptetitive.

Cele mai citite articole