Comisar OPC, achitat după ce luat mită ”pe datorie”.

HomeStiriPolitica

Comisar OPC, achitat după ce luat mită ”pe datorie”.

Tips&tricks: ce avantaje ai atunci când investești în haine de blană naturală?
Kobe Bryant avea o avere de 500 de milioane de dolari. Investea în tehnologie, la sfatul lui Tim Cook
Profesori unguri protestează faţă de programa şcolară despre care spun că promovează ideologia naţionalistă: „Nu voi preda fascismul”

Judecătorii au constatat că funcționarul de la Protecția Consumatorului Iași ar fi primit o pereche de pantofi, ”pe datorie”, pe care ulterior i-ar fi returnat, o minge, dar cozonaci, drob și chifteluțe, pe care le-a achitat parțial.

Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au finalizat motivarea sentinţei de achitare a comisarului de la Protecţia Consumatorului, Mihaela Darie, acuzată de Parchetul Tribunalului de mai multe fapte de luare de mită cu valori infime, scrie Ziarul de Iași. În decembrie 2015, comisarul OPC ar fi plecat de la un magazin de încălţăminte din Moldova Mall cu o pereche de pantofi pe care nu le-a plătit, apare în rechizitoriul procurorilor. 

Ulterior, Darie ar fi restituit perechea de încălţăminte, conform proprietarului magazinului.

Judecătorii ieşeni au ajuns la concluzia că nu sunt suficiente probe că funcţionarul ar fi pretins cu titlu de mită acea pereche de pantofi, ea fiind luată mai degrabă „pe datorie”.

Mai mult, arată judecătorii, procurorul nu a arătat în clar cum şi-a încălcat atribuţiile de serviciu comisarul înainte sau după ce a luat pantofii.

Sursa StirilePROTV

Comentarii

WORDPRESS: 0