Lapte praf Hipp pentru sănătatea bebelușilor

HomeSanatate

Lapte praf Hipp pentru sănătatea bebelușilor

De 50 de ani, HiPP și-a pus grija și experiența în producția celor mai bune produse lapte praf Hipp. În calitate de pionier în producția ecologică, s

Ce sunt superalimentele şi de ce sunt superalimente?
Stresul – Cum poate disparea rapid din viata oricui
Care sunt avantajele gătitului acasă?

Lapte praf Hipp pentru sănătatea bebelușilor

De 50 de ani, HiPP și-a pus grija și experiența în producția celor mai bune produse lapte praf Hipp. În calitate de pionier în producția ecologică, se folosesc  cele mai bune ingrediente organice pentru alimentele lactate de zeci de ani. Hipp aduce o contribuție importantă la un viitor sănătos cu alimente pentru bebeluși de calitate organică după alăptare. Laptele praf HiPP 1 BIO oferă bebelușului tău tot ce are nevoie pentru o creștere sănătoasă, inclusiv introducerea de alimente complementare. 

Lapte praf Hipp anti-reflux

Dacă bebelușii suferă persistent de colici sau constipație sau dacă regurgitează semnificativ mai mult decât de obicei sau chiar brusc, laptele praf Hipp antireflux  îl poate ajuta. Hrana specială anti-reflux HiPP reduce fluxul de alimente înapoi în esofag (reflux) și astfel eructația și eliminarea. Acest tip de lapte praf este deosebit de cremos, și datorită substanței naturale de umflare, gumă de salcâm, și-a dovedit efectul de reducere a refluxului. Laptele praf Hipp anti-reflux  are un conținut scăzut de proteine, și după cum este necesar, cu LCP (DHA și AA), ca în formula HiPP pentru sugari care asigură hrana de la naștere. Conține cultură naturală de acid lactic L. fermentum (obținut inițial din laptele matern). Pentru a nu deteriora cultura acidului lactic natural, este important să nu pregătești laptele praf cu apă prea fierbinte.

Lapte praf Hipp Comfort

Cele mai citite articole

Ingredientele speciale ale  laptelui praf  HiPP Comfort pot  avea un efect pozitiv asupra digestiei. Proteinele ​​hidrolizate din compoziția laptelui praf oferă o digestie mai ușoară, iar fibrele valoroase  susțin eficient  flora intestinală. Produsul are un conținut  redus de lactoză și o structură specială de grăsime, cu o proporție mare de Beta-palmitat. Formula de lapte praf HiPP Comfort pentru sugari a fost dezvoltată special pentru bebeluși  de la naștere.

Conținutul scăzut de proteine, cu o calitate îmbunătățită a proteinelor, face ca laptele praf Hipp să fie adaptat nevoilor fiziologice ale copilului.  Mai puțin înseamnă mai mult  cu laptele praf  HiPP Pre Bio Combiotik,  cu un conținut de proteine ​​<2,0 g / 100 kcal. Studiile arată că aportul ridicat de proteine ​​în copilărie crește riscul obezității mai târziu în viață. Prin urmare, experții recomandă promovarea alăptării și menținerea conținutului de proteine ​​din formulele pentru sugari sub <2,0 g / 100 kcal. 

Calitatea organică este conținută în toate formulele de lapte praf pentru bebeluși. HiPP este unul dintre primele mărci din lume care utilizează materii prime din lapte organic pentru alimentele pentru copii, și acest lucru se întâmplă de peste 30 de ani. HiPP Bio Qualitat stabilește linii directoare semnificativ mai stricte decât cele prescrise de lege. Toate formulele de lapte praf Hipp pentru copii conțin lactoză, la fel ca laptele matern. Alți producători folosesc uneori glucoza și maltodextrina ca carbohidrați suplimentari. Laptele praf HiPP BIO Combiotik și HA Combiotic conțin prebiotice și probiotice pe baza modelului natural, deoarece laptele matern conține, de asemenea, oligozaharide prebiotice și culturi de acid lactic probiotice.

Cele mai citite articole