Alegerea unei case de pompe funebre te scutește de mult stres

HomeDiverse

Alegerea unei case de pompe funebre te scutește de mult stres

Alegerea unei firme de pompe funebre este una dintre cele mai dificile decizii pe care le poți lua în viața ta. În fața morții cuiva drag, din păcate

Vrum Auto – piese auto, accesorii si acumulatori
5 sfaturi utile in amenajarea curtii
Dame de lux discrete și de înaltă clasă

Alegerea unei firme de pompe funebre este una dintre cele mai dificile decizii pe care le poți lua în viața ta. În fața morții cuiva drag, din păcate, cineva trebuie să își asume și unele dintre îndatoririle legate de organizarea înmormântării și pomenirii acestuia. Iar ca rudă foarte apropiată s-ar putea ca să fii chiar tu acea persoană. 

De ce este bine să lași o firmă funerară să te ajute cu înmormântarea? 

Rolul unei case funerare este fără îndoială acela de a ușura sarcinile clienților în acest moment foarte greu pe care îl au de depășit și de a aborda în mod atotcuprinzător toate etapele de pregătire pentru ceremonia de înmormântare și uneori chiar și pe acelea de după încheierea acesteia. Prin urmare, este foarte important ca să ai încredere în profesioniști reali, cu o vastă experiență în domeniu, capabili ca să ofere niște servicii funerare de calitate.

O casă de pompe funebre profesională trebuie să fie pregătită pentru a-și asista clienții în orice moment, indiferent de ziua săptămânii, chiar și în toiul nopții. Acest lucru este extrem de important mai ales atunci când moartea unei persoane a avut loc acasă. Iar conform statisticilor publicate, majoritatea românilor decedează mai degrabă acasă, decât la spital.

În acest moment tragic, când survine moartea, rudele decedatului au nevoie de sprijin urgent, inclusiv de unul moral. Prin urmare, atunci când alegi o casă funerară, merită să verifici dacă este disponibilă 24/7 și dacă garantează sosirea rapidă la locul respectiv unde a decedat persoana respectivă. 

Alege cu grijă casa de pompe funebre, ca să treci mai ușor peste drama morții cuiva drag 

Înainte de a încheia un contract cu orice firmă funerară, merită să verifici site-ul acesteia. Dacă ai făcut acest lucru din vreme, nu sub emoția tragediei pe care ești nevoit în mod obiectiv ca să o trăiești, cu atât mai ușor o să îți fie.

În prezent, a avea propriul site web este o normalitate pentru orice firmă care își desfășoară activitatea în industria funerară. Site-ul trebuie să conțină informații clare și cele mai largi descrieri posibile ale diferitelor servicii și specializări funerare pe care le oferă clienților.

Dacă pagina web a casei funerare alese îți face o impresie bună, înseamnă că este un prim pas pe drumul de a decide dacă acea companie este serioasă cu privire la clienții săi.

Cele mai citite articole

În industria funerară, experiența are o mare importanță, deoarece se traduce direct în calitatea serviciilor oferite.

Totuși, merită să ne amintim și faptul că mașinile mortuare luxoase, un sediu care să te lase cu gura căscată de uimire, chiar dacă sunt elemente importante în alegere, nu vor înlocui empatia angajaților, cunoașterea de către aceștia a procedurilor care le permit ca să facă față cu promptitudine majorității formalităților exercitate în numele clienților care suferă de pierderea cuiva drag.

Persoanele cu experiență angajate la casele de pompe funebre de top nu numai că își îndeplinesc sarcinile în mod eficient, dar sunt, de asemenea, capabile ca să ofere familiei îndurerate sprijinul mental necesar și să răspundă cu amabilitate și empatie la toate întrebările și îndoielile care apar în momentul morții.  

Tu știi cât costă o înmormântare decentă? 

Pentru anul 2021 statul român acordă un ajutor de înmormântare în valoare de 5429 lei. Pentru unii este suficient, pentru alte familii nu. Depinde de la caz la caz. Dar nu te aventura singur într-un demers nebunesc de a te ocupa tu de tot, pe motiv că va fi mai ieftin așa.

Apelează cu încredere la o firma de pompe funebre pentru organizarea înmormântării. Această firmă te poate ajuta ca să afli rapid  cât costă o înmormântare, să întocmești dosarul care trebuie depus la casa de pensii pentru a primi ajutorul de înmormântare și pentru a-ți deconta cheltuielile făcute în timpul ceremoniei de înmormântare.

Dacă vrei ca să colaborezi cu Funerare Ghica, este important de subliniat faptul că ajutorul de deces este inclus în cadrul pachetelor de servicii funerare generoase și complete puse la dispoziție celor interesați.

Această sumă i se va deconta persoanei care face dovada că a plătit pentru cheltuielile de înmormântare. Ajutorul de înmormântare se decontează în întregime pentru decedații pensionari sau persoanele asigurate și doar jumătate pentru un membru de familie care nu are un drept propriu de asigurări sociale și se afla în întreținerea titularului la data decesului.

În linii mari, cheltuielile totale de înmormântare în condiții decente în România de azi poate ajunge la 6000 – 8000 de lei, dacă există deja un loc de veci cumpărat din vreme.

Cele mai citite articole