Deficitul de vitamine: Cum se manifestă lipsa vitaminelor?

HomeDiverseSanatate

Deficitul de vitamine: Cum se manifestă lipsa vitaminelor?

Cat de importanta este o autorizatie ISU pentru deschiderea unui magazin
Pelerinaj la Pestera Sfantul Ioan Casian
Care este principalul motiv pentru care oamenii cumpara ceasuri?

Ai auzit de atât de multe ori această afirmație, încât chiar și fără o expertiză în domeniul nutriției, o tratezi mereu ca pe o formulă de necontestat. Însă adevărul este undeva la la mijloc: ca în cazul oricărei alte substanțe ingerabile cu care organismul uman intră în contact, aportul echilibrat de vitamine este întotdeauna cel optim.    Chiar dacă ar putea să te mire acest lucru, o supradozare de vitamine este nefastă pentru buna funcționare a corpului tău. Mult mai cunoscute sunt scenariile în care ne confruntăm cu un deficit de vitamine, nu-i așa? De aceea, te invităm să aflăm împreună mai multe despre principalele efecte ale carenței de vitamine din organism:
Efectele deficitului de vitamina C din organism  Mai mult ca sigur poți asocia fără probleme vitamina C (acidul ascorbic) cu beneficiile importante pentru sănătatea organismului.

Așa și este: vitamina C este unul dintre cei mai eficienți adjuvanți nutriționali împotriva deficiențelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a îmbătrânirii pielii, a bolilor de ochi și a problemelor prenatale.

Cele mai citite articole

Vitamina C se găsește (chiar în concentrații mari) în zone importante ale organismului: ficat, creier, glanda tiroidă, mucoasa intestinului subțire, splină sau glandele suprarenale. 

Sursa ProCinema

Cele mai citite articole

Comentarii

WORDPRESS: 0