Ce se consideră proprietate industrială pe piața imobiliară?

HomeDiverse

Ce se consideră proprietate industrială pe piața imobiliară?

Dacă căutați un spațiu pentru afacerea dvs. industrială, poate fi dificil să știți de unde să începeți. Cu toate acestea, dacă doriți ca operațiunile

Vacanţa ideală conform zodiacului
5 avantaje pe care vi le aduc investițiile la bursă
Ce trebuie să ştii pentru a începe proiectul de consolidare a unei case vechi?

Dacă căutați un spațiu pentru afacerea dvs. industrială, poate fi dificil să știți de unde să începeți. Cu toate acestea, dacă doriți ca operațiunile dvs. să înflorească, este important să alegeți tipul potrivit de bază din care să lucrați.

Iată principalele lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre proprietățile industriale

Ce sunt construcțiile industriale?

O proprietate industrială este orice clădire utilizată pentru fabricarea, prelucrarea, depozitarea sau expedierea produselor. Întreprinderile din multe sectoare, cum ar fi construcțiile, producția sau ingineria, trebuie să cumpere sau să închirieze construcții industriale pentru a face posibilă desfășurarea activității lor. Aceste tipuri de companii nu pot depozita doar mașini și scule grele în clădirea de birouri sau în casele angajaților, așa că trebuie să găsească o unitate industrială dedicată afacerii lor.

Proprietățile industriale sunt concepute pentru a se potrivi companiilor care au nevoie de spațiu pentru echipamente mari, rafturi de depozitare sau materii prime.

Există diferite tipuri de proprietate industrială?

Există mai multe tipuri de proprietăți care pot fi utilizate ca unități industriale:

·  Studiouri de cercetare și dezvoltare, laboratoare și companii de înaltă tehnologie

·  Depozite

·  Hale

·  Fabrici

·  Centre de distribuție

Cele mai citite articole

Chiar dacă o proprietate este corectă din punct de vedere tehnic pentru destinația dvs., va trebui să vă asigurați că este potrivită pentru afacerea dvs. Multe sunt orientate spre întreprinderi care operează în principal de la computere și birouri și este posibil să nu aibă spațiul potrivit pentru un producător de tâmplărie sau de îmbrăcăminte la scară mică, de exemplu.

Dacă sunteți în căutarea unei unități industriale foarte specifice, folosind un instrument de căutare specializat sau vorbind direct cu agenții imobiliari comerciali vă vor ajuta să restrângeți opțiunile mai eficient. Trebuie să alegeți clasa potrivită de proprietate industrială pentru afacerea dvs., deoarece ați putea fi evacuat dacă vi se pare că o utilizați incorect. Chiar dacă dețineți proprietatea, autoritatea locală ar putea interveni și vă poate amenda dacă nu o utilizați în scopul desemnat.

De unde știu dacă am nevoie de o unitate industrială?

Veți avea nevoie de o unitate industrială dacă compania dvs. se ocupă de produse fizice, indiferent dacă le fabricați sau le vindeți online. Dacă vindeți produse către clienți în primul rând personal, veți avea nevoie de un spațiu comercial. Pe măsură ce afacerea dvs. cu amănuntul crește, este posibil să fiți nevoit să investiți și într-o proprietate industrială pentru a vă păstra stocul, deoarece majoritatea unităților de vânzare cu amănuntul nu au o cantitate imensă de stocare la fața locului.

Ce caracteristici ar trebui să aibă o proprietate industrială?

Caracteristicile unei proprietăți industriale pot varia foarte mult și nu există o listă de verificare pentru fiecare tip de afacere. Unele companii vor avea nevoie de o unitate mare care să poată adăposti mașini mari, care are, de asemenea, un spațiu de birouri desemnat pentru personalul de birou. Alții ar putea căuta o unitate modestă pentru a economisi bani și vor căuta un spațiu atent conceput, care să le permită să strângă în multe stații de lucru.

Caracteristicile cheie pe care ați putea dori să le urmăriți includ:

·  Spațiu separat pentru personalul de birou

·  Bănci / stații de lucru fixe care pot fi echipate cu echipamentul dvs.

·  Spațiu în curte în aer liber

·  Prize electrice ample

·  Locuri de parcare sau garaj

·  Spațiu de depozitare.

Cele mai citite articole