8 vedete americane pasionate de agricultură

HomeInternational

8 vedete americane pasionate de agricultură

Cu cariere publice care le aduc în mod regulat în fața unor mulțimi imense pe covorul roșu - și paparazzi care le urmăresc în timpul liber - viața de

Novak Djokovic câștigă turneul ATP Masters 1000 de la Paris
Early booking sau last minute: ce să alegi când vrei să alegi următoarea vacanță în Antalya?
Vacanță în Tenerife: cum să alegi sezonul potrivit în funcție de interesele tale

Cu cariere publice care le aduc în mod regulat în fața unor mulțimi imense pe covorul roșu – și paparazzi care le urmăresc în timpul liber – viața de fermă atrage în mod înțeles un număr de vedete d ca un refugiu liniștit și privat departe de lumina reflectoarelor.

 Sunt inclusiv vedete care au început să planteze cartofi mov sau alte legume pentru a mânca bio. Despre pasionații de agricultură din lumea starurilor TV puteți citi mai jos.

Jennifer Garner

Jennifer Garner, starul din filmul „13 ani, crescând” de 30 de ani, deține ferma familiei sale din Oklahoma din 1936. Ea a numit proprietatea din Locust Grove „locul său preferat” și uneori împărtășește imagini cu fanii și urmăritorii săi pe TikTok, unde poate fi văzută conducând un tractor și recoltând dovlecii. De asemenea, nu te mira dacă vezi pe lângă ea piese pentru utilaje și echipamente agricole  pentru reparațiile ce pot fi necesare în diverse sezoane. Garner este cofondatoarea companiei de mâncare organică pentru bebeluși Once Upon a Farm, lansată în 2015. Conform site-ului brandului, rețetele folosite în linia produselor sunt inspirate din aromele fermei actriței.

Gigi and Bella Hadid

Ferma familiei Hadid din Pennsylvania a servit drept refugiu colectiv în timpul pandemiei și a ca locuință permanentă pentru Gigi în timpul sarcinii  din 2020. Fosta membră a show-ului Real Housewives, Yolanda Hadid, împărtășește frecvent momente din viața sa din locuința rurală cu urmăritorii săi de pe Instagram, unde își petrece timpul alături de vaci, cai și ponei – precum și cele două fiice modele de top, atunci când sunt în oraș. Proprietatea de 32 de acri se află în New Hope, la aproximativ 30 de mile nord de Philadelphia. Poți vedea pe Daily Mail ferma acestor vedete.

Martha Stewart

Ferma de 153 de acri a lui Martha Stewart din Bedford, New York, numită Cantitoe Corners, oferă o mulțime de spațiu pentru celebra gospodină iconică. În timp ce unii s-ar putea simți copleșiți de o proprietate atât de întinsă, Stewart pare să fi găsit un statut de fericire la două ore nord de Big Apple, într-o viață înconjurată de grădini și animale de îngrijit, inclusiv un grajd cu cai și cinci măgari sicilieni.

Parcela este atât de mare încât are loc pentru o clădire anexă doar pentru a-și adăposti colecția de coșuri. Ocazional, ea își deschide ușile pentru cei care doresc să facă turul domeniului: „Din când în când, sunt de acord cu câteva plimbări ghidate private pentru a arăta vizitatorilor ce se întâmplă în grădinile mele la momentul respectiv și pentru a împărtăși cum avem grijă de toate plantele,” a scris ea într-o postare pe blog din 2022.

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick

Sursa foto

 Kevin Bacon a cumpărat ferma din nord-vestul Connecticutului pe care acum o împarte cu soția sa, Kyra Sedgwick, în 1983, achiziționând parcelele înconjurătoare în anii următori pentru a adăuga spațiu și intimitate. Cei doi sunt frecvent colegi de distribuție în postările shareuite de pe domeniu, dezvăluind multe aspecte ale vieții lor de fermă, de la interpretări ale unor cover-uri folclorice ale lui Beyoncé în fața unei audiențe de capre până la actualizări despre ponei, alpaca și cai.

Bacon a declarat că vânzătorul inițial a ezitat să-i acorde dreptul de proprietate asupra unei structuri particulare de pe proprietate și ulterior a cerut contractual ca edificiul presupus bântuit de pe fermă să fie distrus în termen de o lună de la achiziție.

Cele mai citite articole

Actorul din Footloose a încercat să salveze câteva comori pe care le descoperise în interiorul clădirii înainte de demolare, dar Sedgwick nu a fost de acord.

Kelis

„Te transformi rapid în om de fermă”, a declarat Kelis pentru Harper’s Bazaar într-un interviu din 2021. Ea și familia sa s-au mutat pe proprietatea de 24 de acri din sudul Californiei în ianuarie 2020. La două ore distanță de Los Angeles, cântăreața „Milkshake” s-a implicat complet în viața de fermă.

Ea conservă fructele și legumele crescute în propria grădină și are grijă de o turmă de animale pe proprietate – peste 30 de animale, unele dintre ele fiind numite după staruri, cum ar fi Marvin Gaye și Whitney Houston.

Pam Grier

Starul din Jackie Brown a achiziționat acum aproximativ 20 de ani o fermă abandonată cu o singură casă de cărămidă la două ore sud de Denver. Ea a renovat spațiul și a adăugat câteva animale: „Am doi cai salvați și călăresc des pentru a-mi calma nervii,” a spus ea pentru WSJ.

Viața de fermă este în sângele actriței, deoarece bunicii săi aveau o fermă de sfeclă de zahăr în Wyoming: „Am iubit acel loc,” spune ea, amintindu-și de  copilăria pe domeniu. „Într-o zi, am mers singură la pășune și am urcat pe un gard de lemn pentru a ajunge la un cal mare de tracțiune. Calul mare ar fi putut să mă omoare. În schimb, s-a mișcat încet și m-am adormit pe spatele lui. Când tatăl meu și unchiul meu m-au căutat, le-am spus că eu și calul mare doar ne odihneam.”

Amanda Seyfried

„Este fantastic cât de realizată și de succes mă simt  aici fără să fiu într-un film important,” spune actrița din „Mean Girls” despre ferma ei din Catskills. Ea a declarat pentru The New York Times că, la vârsta de 22 de ani, a început să caute o casă în afara Hollywoodului înainte de a ateriza în cele din urmă pe proprietatea din nordul statului New York, unde locuiește acum cu familia și cu mai multe animale de fermă de șapte ani.

Managerul ei pare că nu a fost prea încântat de decizia vedetei de a locui atât de departe de scenele strălucitoare ale Los Angeles-ului, dar Seyfried dorea un ritm diferit. A fost alegerea potrivită pentru actriță, care a spus că experiența vieții de fermă i-a consolidat nevoia de a fi în afara agitației atunci când nu lucrează.

Hilarie Burton Morgan and Jeffrey Dean Morgan

Hilarie Burton Morgan și soțul ei, actorul din „Walking Dead”, Jeffrey Dean Morgan, locuiesc începând din 2018 pe o fermă de 100 de acri în nordul statului New York, împreună cu trei bovine Highland, cinci măgari miniaturali, doi câini, pui, rațe, opt alpaca și cei doi copii mici ai lor.

În 2020, ea a oferit revistei AD detalii despre viața la reședința lor de la țară – cunoscută sub numele de Mischief Farm – și a împărtășit planurile de a vopsi pereții într-o nuanță destul de neortodoxă pentru o casă la fermă, una care se potrivea mai bine cu stilul său personal: „Voi vopsi toți pereții stricați de copiii mei,” a spus Burton Morgan. „Sunt luată în râs că sunt vrăjitoare, dar îi voi vopsi negru – am o inimă gotică, oricum”. Timpul petrecut la locuință a inspirat-o pe actriță să devină autoare, începând cu bestseller-ul său din 2021 al New York Times, „The Rural Diaries: Love, Livestock, and Big Life Lessons Down on Mischief Farm”, la care s-a adăugat recent și „Grimoire Girl”.

Cele mai citite articole