Novak Djokovic câștigă turneul ATP Masters 1000 de la Paris

HomeStiriInternational

Novak Djokovic câștigă turneul ATP Masters 1000 de la Paris

Sârbul Novak Djokovic, în prezent numărul 1 mondial, a câştigat duminică turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, dotat cu premii totale în valoare

3 idei de cocktailuri cu gin pentru diferite anotimpuri
Un virus atacă sistemele informatice ale spitalelor din Spania
Zanzibar – de ce aceasta destinatie a fost intotdeauna un vis?

Sârbul Novak Djokovic, în prezent numărul 1 mondial, a câştigat duminică turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, dotat cu premii totale în valoare de 5,2 milioane euro, în finala căruia l-a învins duminică în două seturi, 6-3, 6-4, pe canadianul Denis Shapovalov, după doar 65 minute de joc, relatează Agerpres.

Novak Djokovic (32 ani) şi-a trecut în palmares al 34-lea titlu de categoria Masters 1.000 din cariera sa, fiind pentru a cincea oară când se impune în competiţia găzduită de capitala Franţei.
El a fost recompensat cu un cec în valoare de 995.720 euro, în timp ce Shapovalov, care a disputat prima sa finală la acest nivel, a primit la rândul său 503.730 euro.

Cele mai citite articole

În ciuda acestui succes, jucătorul sârb va pierde prima poziţie în clasamentul ATP începând de luni, când va fi depăşit de spaniolul Rafael Nadal. Acesta s-a retras de la turneul de la Paris înaintea semifinalei cu Denis Shapovalov, după ce a acuzat dureri în zona abdominală.

Turneul Campionilor, ultima competiție-spectacol a anului

Novak Djokovic va avea, însă, ocazia să revină în fotoliul de lider mondial dacă va reuşi o prestaţie bună la Turneul Campionilor, competiţia de sfârşit de sezon a circuitului ATP, care va avea loc la Londra, între 10 şi 17 noiembrie.

Sursa Digi24

Cele mai citite articole