Cele mai bune cadouri corporate de Craciun

HomeDiverse

Cele mai bune cadouri corporate de Craciun

Sarbatorile de iarna se apropie si, ca in fiecare an, companiile trebuie sa se gandeasca la un cadou pe care sa-l trimita nu doar clientilor, ci si a

Sfaturi și idei pentru amenajarea unei băi mici
Cum alegem culoarea usilor de interior?
8 semne care vă arată că trebuie să chemați un instalator

Cele mai bune cadouri corporate de Craciun

Sarbatorile de iarna se apropie si, ca in fiecare an, companiile trebuie sa se gandeasca la un cadou pe care sa-l trimita nu doar clientilor, ci si angajatilor lor, ca o multumire pentru anul petrecut impreuna si ca o dorinta de a continua impreuna si anul viitor. Cadourile corporative oferite cu ocazia Craciunului au, asadar, nu doar o functie pur materiala, ci, mai ales simbolica.

Oferirea unui cadou corporativ reprezinta un gest de recunostinta si respect fata de cei care il primesc dar si o mare satisfactie pentru cei care il fac.  Totodata, cadoul corporativ de Craciun este un instrument de a empatiza cu cei care primesc cadoul. In acest sens, cadourile de Craciun capata un sens si mai important atunci cand sunt oferite angajatilor si colaboratorilor.  

In plus, este indicat sa nu se subestimeze alegerea cadoului de Craciun, deoarece, daca pe de o parte trebuie sa-i faca pe toti angajatii sa se simta parte dintr-o familie numeroasa, pe de alta parte trebuie sa reprezinte compania intruchipand valorile si idealurile ei.

Daca alegerea cadoului corporate de Craciun este importanta, la fel este si ocazia in care acesta este livrat colaboratorilor si clientilor. O idee sugestiva poate fi organizarea unei petreceri corporative de Craciun care se poate transforma intr-o oportunitate excelenta de team building si schimb de opinii asupra proiectelor care vor incepe cu noul an. 

De asemenea, atunci cand destinatarul nu se afla in acelasi oras, se poate opta pentru un serviciu de curierat, desi este important de amintit, ca a oferi un cadou personal amplifica sentimentul de recunostinta al destinatarului.

Idei pentru cadouri corporate de Craciun

Cele mai citite articole

Dintre numeroasele alternative de pe piata, cea mai populara solutie o reprezinta cadourile culinare. In acest sens, alegerea unor cosuri cadou poate fi cea mai buna alegere. 

Aceste cosuri cadou Craciun sunt create special pentru a lasa o impresie buna. La urma urmei, pentru romani, mancarea are o valoare nu doar economica, ci si simbolica, datorita traditiei alimentare.

Ce poate contine cosul cadou?

Un astfel de cos poate avea in componenta diverse tipuri de produse alimentare, precum:

  • cozonac cu nuca; 
  • zacusca de vinete;
  • tableta de ciocolata cu lapte si crema de rom; 
  • praline cu crema rom; 
  • pastrama feliata de cerb. 

Nelipsita din cosurile cadou pentru adulti este sticla de Whisky sau vinul de colectie – element ce aduce greutate pachetului respectiv prin stil, eleganta, dar mai ales prin calitate si unicitate.

De asemenea, dulciurile prezente in cosul cu bunatati, pot fi: 

  • fructe confiate;
  • praline; 
  • bomboane; 
  • trufe de ciocolata, cu diferite arome, capabile sa fie pe placul si celor mai exigente persoane.

Alegerea cosului perfect de Craciun necesita o selectie atenta a produselor si a modului de  impachetare. Originalitatea si eleganta sunt esentiale pentru un cadou menit sa uimeasca si sa entuziasmeze.  Pentru un cadou reusit este foarte important sa se aleaga in special produse traditionale realizate cu mestesug si din materii prime atent selectionate. 

Cele mai citite articole