Folii de protectie specializate pentru roade timpurii si bogate

HomeUncategorized

Folii de protectie specializate pentru roade timpurii si bogate

Multa vreme pentru plante nu existau produse care sa le asigure protectia. Se considera ca sera sau solarul ofera un climat destul de favorabil dezvo

Alege unul dintre cele mai bune servicii funerare in Ilfov
Cum să joci pariuri sportive de pe telefon și tabletă
Alege o agentie ce ofera produse, optiuni & filtre nelimitate prin pachetele online!

Multa vreme pentru plante nu existau produse care sa le asigure protectia. Se considera ca sera sau solarul ofera un climat destul de favorabil dezvoltarii si in acest loc, plantele pot rodi mai devreme decat in camp liber.

Cand sera era construita din material foarte bun, iar grindina distrugea culturile din camp deschid, plantele aflate la adapost, scapau. Au existat insa si multi fermieri care renuntau la sera, fiindca adunand toate costurile, observau ca acestea nu se amortizau, ca se mergea pe pierdere si in plus, munca era in zadar.

Consumatorii nu se pot lipsi de legume si fructe, de aceea cercetarea stiintifica in domeniul agriculturii a luat amploare. De la sere realizate din cele mai bune materiale s-a ajuns la folii de protectie de diferite tipuri, ca fermierii sa nu mai stea printre plante toata ziua, sa le pliveasca de buruieni.

Minunata folie de mulcire se poate comanda de acasa, cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet si in cel mai scurt timp este livrata acasa. Palamida, rochita randunicii, susaiul nu mai pot creste pe sub acest sistem de protectie si cultura ramane imaculata.

Acelasi produs tine la distanta si insectele si fermierul care cumpara frecvent produse din magazinul Regalfermierul are numai de castigat.

Folie protectie termica si antipicurare face parte de asemenea din categoria produselor revolutionare destinate culturilor din sere. Produsa ca folie de interior pentru protectie termica si antipicurare are un termen de garantie generos de 3-4 ani, este un produs accesibil la pret cu ajutorul caruia se pot face mari economii.

Incepand de toamna tarziu si pana la inceputul primaverii, temperaturile reci impun incalzirea serei, iar in ultima vreme s-au scumpit si lemnele si peletii si gazele naturale. Cu cat este mai ger afara, cu atat trebuie sa se faca mai mult foc inauntru ca plantele fragile de la care se asteapta rod sa nu inghete.

Pentru ce s-a inventat insa folia termica si antipicurare? Sa conserve perfect caldura, permitand in acelasi timp luminii solare sa patrunda la plante.

Produsul a fost conceput sa impiedice formarea cetii si a picaturilor mari care cad suparator de pe acoperisul serei tot timpul.

Regalfermierul este magazinul fermierului cu recolte bogate si perfecte pentru ca ii furnizeaza acestuia tot ce are nevoie sa isi intretina culturile tot timpul anului ca in cartile de specialitate.

De la domiciliu, din acest magazin online agricultorul poate cumpara:

-sisteme de protectie pentru asigurarea confortului total al plantelor. Sunt folii care mentin caldura, umbresc solarul ca razele soarelui sa nu arda totul, feresc culturile din camp deschis de inghet si mentin plantele curate de insecte si de buruieni.

-pesticide si ingrasaminte chimice.

-sisteme de irigatii performante si hidrofoare care sa asigure presiune apei de la retea sau sa scoata apa de la adancime, din fantana special construita.

Cele mai citite articole

-roabe de diverse marimi, rezistente cu ajutorul carora sa poata fi carate greutatile in sera. Uneori vin masinile pline cu saci cu ingrasaminte si este greu ca doi oameni sa care cu spatele sacii grei pentru a fi utilizati la ingrijirea culturii respective. Pusi insa in roaba este mult mai usor de descarcat masina.

-generatoare de curent pe motorina sau benzina. In sera este nevoie sa fie lumina, fiindca fermierii dedicati lucreaza de multe ori pana noaptea tarziu.

-cadite din plastic de diferite marimi.

Lista produselor este lunga, fiindca este nevoie si de ata de palisat, de forfeci de diferite dimensiuni, de motocoase si minitractoare pe doua roti.

Pamantul trebuie lucrat bine, iar motosapele si motocultoarele au usurat mult eforturile agricultorilor.

O sapatoare electrica 36cm Bronto B-elrot 1050 W costa 630 de lei si face adevarate minuni pentru proprietar. Un agricultor care isi cumpara toate utilajele necesare si sistemele de protectie pentru plante se poate ocupa de sere impreuna cu familia, fara sa mai angajeze mana de lucru straina.

In prezent, se poate pune la punct o ferma adevarata cu legume-fructe, cu animale si cu pasari, loc care poate fi transformat si intr-o zona de agrement, castigul fiind dublu. Sunt multi fermieri care in schimbul unei sume primesc parinti cu copii la ferma si le permit sa ia acasa cat pot culege, sa ingrijeasca animalele, sa se plimbe in voie oriunde doresc.

Alti fermieri asigura aprovizionarea in zona, ducandu-le celor care plaseaza comenzi dinainte fructe si legume proaspete, branza, carne si oua.

Exista oportunitati de afaceri pentru cei care se decid sa lucreze atent pamantul si care profita de introducerea tehnologiei in acest domeniu stravechi de activitate umana.

Pe langa banii castigati, cel mai important este faptul ca se asigura cele mai bune si proaspete produse pentru familie.

Regalfermierul este magazinul care invata multe lucruri utile pe fermierii aflati la inceput de drum, de aceea un popas pe site-ul sau este deosebit de educativ.

Produsele sunt ordonate pe categorii, langa ele este afisat pretul si costurile livrarii, prin urmare cumparatorii pot estima cat vor plati in total pentru aceasta marfa de calitate premium cu termen de garantie mare.

Pana si foliile de protectie sau cele antipicurare au un termen de garantie generos care permite utilizarea lor de mai multe ori.

Acest magazin a fost infiintat de fermieri generosi, cu experienta, care au dorit sa isi ajute colegii de munca si sa impartaseasca din cunostintele lor si celor aflati la inceput de drum.

Romanii sunt multumiti pe deplin ca au la indemana sisteme de irigatii, utilaje, sisteme de protectie care sa ii ajute sa ingrijeasca de plante ca de ochii din cap, iar acestea sa le rasplateasca truda cu roade bogate.

Cele mai citite articole