Ce fel de marturii de nunta pot fi oferite de miri invitatilor in anul 2023?

HomeDiverse

Ce fel de marturii de nunta pot fi oferite de miri invitatilor in anul 2023?

Una dintre intrebarile care apare atunci cand se planuieste o nunta este aceea daca se mai ofera sau nu marturii invitatilor de la eveniment. Cu toat

Când trei nu sunt prea mulți
Cui îi poți oferi coșuri cadou de Paște și de unde să le comanzi
Ce lucruri fac o geanta sa fie perfecta?

Una dintre intrebarile care apare atunci cand se planuieste o nunta este aceea daca se mai ofera sau nu marturii invitatilor de la eveniment. Cu toate ca multi viitori miri tin cont de tendintele din domeniu de la momentul respectiv, cea mai buna modalitate de a obtine nunta mult visata este sa se tina cont, in special, de propriile lor preferinte. Acest lucru este valabil si pentru alegerea furnizorilor de servicii, de la restaurant si muzica, la fotograful sivideograful de nunta

Tocmai de aceea, unele persoane pot spune ca da, in timp ce altele pot spune ca nu se mai ofera marturii de nunta, deoarece una dintre modalitatile de entertainment care se intalneste la tot mai multe nunti – cabina sau oglinda foto – ofera invitatilor fotografii pe care sa le tina ca amintire. 

Ce marturii pot fi oferite la o nunta in 2023? 

Anul 2022 este deja pe sfarsite, astfel ca cei care au planificata nunta in aceasta perioada se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile. In schimb, cei pentru care anul 2023 va fi unul foarte special, deoarece se vor casatori, mai au timp sa aleaga ce servicii sa contracteze pentru a-si transforma evenimentul intr-unul de neuitat atat pentru ei, cat si pentru invitatii lor. 

Astfel inca se mai pot gandi daca sa ofere si marturii invitatilor, dar si ce fel de marturi sunt mai potrivite pentru a fi in ton cu o nunta din 2023: 

Borcanele umplute 

Borcanele de mici dimensiuni, umplute cu diferite tipuri de dulceata sau cu miere, sunt o idee de marturii naturale si delicioase. Acestea pot fi savurate de aproape oricine, astfel ca se vor dovedi o alegere inspirata si apreciata de invitati. 

Cele mai citite articole

Saculeti cu lavanda sau microplante 

O tendinta de organizare a nuntilor in 2023 este intoarcerea catre natura, atat in ceea ce priveste locatia pentru organizarea evenimentului, cat si marturiile oferite. Un saculet cu lavanda este un dar minunat si parfumat, care poate avea multiple intrebuintari, de la parfumarea unui spatiu si relaxare, pana la protejarea hainelor din dressing impotriva moliilor. 

De asemenea, microplantele plantate in mici globulete, de diferite forme, sunt o alta idee inedita de marturie pentru nunta, care va fi o amintire de lunga durata pentru toti invitatii. 

Fotografii personalizate sau mici videoclipuri 

Cei care isi doresc sa iasa din tipare pot apela la ajutorul profesionistilor care se ocupa cu filmari nunti pentru a oferi invitatilor lor marturii inedite si amintiri de neuitat. Acestia pot opta pentru fotografii instant, pe care invitatii le pot face impreuna cu mirii, sau chiar scurte videoclipuri, pe care sa le primeasca ulterior, dupa terminarea evenimentului. 

Datorita unor astfel de marturii, nimeni nu va uita atmosfera frumoasa din timpul nuntii la care au luat parte si cat de mult s-au distrat. 

Sursa articol – revistafocus.ro

Cele mai citite articole