Cum poți păstra calitatea hainelor tale pe termen lung? 3 idei ce vin în ajutorul tău

HomeDiverse

Cum poți păstra calitatea hainelor tale pe termen lung? 3 idei ce vin în ajutorul tău

Poate ești un împătimit al shoppingului de haine, ori poate din contră, nu acorzi atât de multă importanță în a-ți pregăti din timp ținuta pentru a d

De ce este atât de important tunsul regulat
Cât de important este malaxorul profesional pentru deschiderea unei patiserii?
Abonament TV – Prezentul și viitorul televiziunii moderne

Poate ești un împătimit al shoppingului de haine, ori poate din contră, nu acorzi atât de multă importanță în a-ți pregăti din timp ținuta pentru a doua zi, ori a-ți petrece timpul prin magazine, ori pe site-urile de specialitate, în speranța de a mai vâna câte o reducere considerabilă, ce-ți poate minimiza bugetul, și crește satisfacția în cadrul cumpărăturilor, dar un lucru este sigur: indiferent dacă iubești hainele, ori îți sunt, mai degrabă, indiferente, îți dorești, mai mult ca sigur, sa le ai alături cât mai mult timp cu putință. Cu toții avem acel accesoriu vestimentar în care simțim că strălucim, și care ne redă toată încrederea necesară în noi, astfel încât să ieșim pe ușa casei și să simțim că lumea este a noastră, preț de câteva secunde. Tocmai din acest motiv, ar trebui să ne intereseze cum putem avea grijă de hainele noastre astfel încât să ne asigurăm că acestea ne vor fi alături, cât mai mult timp.

Află cum poți avea grijă de hainele tale preferate, în doar 3 pași simpli de urmat!

Nu le da la spălare după fiecare purtare

Atunci când porți câte o haină, asigură-te că igiena ta este la zi, și că, cantitatea de deodorant pe care ai folosit-o în ziua respectivă este suficientă cât să te păstreze clean și fresh pe întreaga zi. De asemenea, încearcă să ai grijă să nu-ți pătezi hainele cu mâncare, ori cu machiaje, căci, în acest caz, vei fi nevoit să le bagi la spălat de îndată, scurtându-le automat durata de viață. Pentru a avea haine ca noi, este important să le păstrăm în acest fel cât mai mult timp, și să avem grijă să nu le epuizăm în mașina de spălat după fiecare purtare.

Folosește temperatura potrivită atunci când le bagi la spălat

Cele mai citite articole

Evident că va veni și momentul în care, oricât de mult ai încercat să eviți spălarea lor, le vei vârî în mașina de spălat. Atunci când faci acest lucru, verifică-le eticheta pentru a afla din ce material sunt fabricate, și cum pot fi spălate astfel încât calitatea lor să nu fie afectată. Alege o mașină de spălat de la Altex, care îți va ușura munca, tocmai prin programul său inteligent de spălare, ce îți potrivește automat temperatura și rotațiile, astfel încât tu să stai liniștit atunci când alegi să-ți speli hainele.

După ce le calci, pune-le pe umeraș pentru a sta drepte

Dacă nu vorbim de materiale groase ce, puse pe umeraș, riscă să se deformeze, atunci când vine vorba de rochii, ori de cămăși, sau chiar și pantaloni, umerașele se vor dovedi a fi cele mai de nădejde partenere, căci îți vor menține hainele proaspăt călcate mereu.

Încearcă să investești cu inteligent hainele pe care le achiziționezi, și cumpără-ți piese versatile, ce pot fi ușor purtate și în anii ce vor urma, apoi alege să le iubești să să le prețuiești corespunzător în fiecare zi, căci ele reprezintă rodul muncii și al dedicării tale zilnice!

Surse foto: pixabay.com

Cele mai citite articole