Sportivii surzi au primit peste 3.000 euro de la Viorel Paunescu

HomeStiriSanatate

Sportivii surzi au primit peste 3.000 euro de la Viorel Paunescu

Omul de afaceri Viorel Paunescu si-a onorat, ieri, promisiunea facuta, dupa ce a aflat de problemele sportivilor surzi. El a semnat, intr-o prima

Cum sistemul ERP a transformat contabilitatea și care sunt avantajele
Pe centura Capitalei se va circula inca doi ani bara la bara
Cum este masurat indicele SP 500 si ce rol are?

Omul de afaceri Viorel Paunescu si-a onorat, ieri, promisiunea facuta, dupa ce a aflat de problemele sportivilor surzi. El a semnat, intr-o prima faza, un cec de peste 3.000 de euro care vor intra in conturile acestor oameni.

Omul de afaceri Viorel Paunescu si-a onorat, ieri, promisiunea facuta dupa articolul din ziarul nostru care prezenta drama sportivilor cu deficiente de auz. La sediul biroului sau de la Hotelul Lido, Paunescu a semnat un cec in valoare de peste 3.000 de euro, care va intra in conturile acestor oameni. Aceasta este prima transa dintr-un sprijin neconditionat si de suflet pe care omul de afaceri il va face pentru acesti campioni de care nu a auzit nimeni.

Cele mai citite articole

Viorel Paunescu a demonstrat, inca o data, ca ramane un om de onoare, sensibil la dramele care se consuma langa el. Articolul publicat acum o saptamana de ziarul nostru, care prezenta drama unor sportivi cu deficiente de auz, l-a impresionat. Viorel Paunescu a decis sa se implice in viata si activitatea acestor oameni, dorind sa-i sprijine neconditionat si fara prea multa publicitate. Ieri, acesta s-a intalnit la sediul biroului sau de la Hotelul Lido cu presedintele Fundatiei „Pro Deaf Sport“ si presedintele de onoare al Asociatiei Sportive a Surzilor din Romania, Florin Nitu. Viorel Paunescu a semnat, pe loc, un cec in valoare de 100 de milioane de lei vechi, ca o prima transa din sprijinul neconditionat pe care il va acorda, de acum inainte, sportivilor de performanta care au deficiente de auz. „As vrea sa cred ca acesti bani va vor fi suficienti intr-o prima faza, pentru a va putea organiza. Pe parcurs, sprijinul meu va fi mai mare, dar nu as vrea sa ma laud cu acest lucru. Stiu ca va este greu si imi doresc ca exemplul meu sa fie urmat si de alti oameni de afaceri din Romania“, a spus Viorel Paunescu.

Nu doreste sa fie presedinte de onoare

Viorel Paunescu a declarat ca face acest gest doar pentru ca vrea sa ofere acestor oameni o sansa minima de a-si reprezenta tara in conditii de normalitate. El a declarat, ieri, ca nu doreste postul de presedinte de onoare al noii federatii care urmeaza sa fie infiintata si ca nu vrea o popularitate prea mare pentru gestul sau. „De foarte multe ori am donat bani mai multi decat s-a scris unor persoane aflate in dificultate. Nu vreau sa pozez intr-un erou, pentru ca nu este cazul. Am facut doar ceea ce am simtit si sper sa o pot face in continuare, dar fara alta publicitate. Ii voi ajuta pe acesti oameni neconditionat. Nu vreau sa fiu presedinte de onoare, doresc doar sa poata face mai departe aceleasi performante. Sa mearga la competitii si sa nu le lipseasca nimic, sa nu fie complexati, ci mandri ca sunt romani“, a mai spus Viorel Paunescu.

Va discuta cu Morariu si Belu despre problemele surzilor

Omul de afaceri bucurestean a promis ca, in zilele urmatoare, va avea o discutie referitoare la sportivii surzi atat cu presedintele COSR, Octavian Morariu, dar si cu seful ANS, Octavian Belu. „Promit sa vorbesc atat cu domnul Morariu, cat si cu domnul Belu despre problemele acestor oameni, sa putem gasi un cadru legal in care sa-si poata desfasura activitatea. Acum, astept sa se organizeze, sa-si faca federatia, Apoi, voi discuta si cu alti oameni de afaceri pentru a se implica, si ei, in problemele acestor sportivi. Trebuie sa demonstram ca ne pasa, ca traim intr-o societate civilizata, in care oricine are dreptul de a face sport, de a face performanta“, a incheiat Viorel Paunescu.

Cele mai citite articole