Cel mai frumos cadou pentru aniversarea fetiţei tale – cercei din aur alb

HomeDiverse

Cel mai frumos cadou pentru aniversarea fetiţei tale – cercei din aur alb

Din ce în ce mai mulţi părinţi care îşi iubesc copiii şi doresc să le arate acest lucru cu fiecare cadou făcut, cu fiecare clipă petrecută împreună ş

Agenda perfectă – ce agendă corespunde cel mai bine organizării tale?
Kobe Bryant avea o avere de 500 de milioane de dolari. Investea în tehnologie, la sfatul lui Tim Cook
Ce este o urna funerara?

Cel mai frumos cadou pentru aniversarea fetiţei tale – cercei din aur alb

Din ce în ce mai mulţi părinţi care îşi iubesc copiii şi doresc să le arate acest lucru cu fiecare cadou făcut, cu fiecare clipă petrecută împreună şi cu fiecare investiţie pe care o fac aleg să cumpere cercei din aur alb pentru copii pentru a le face o surpriză plăcută fetiţelor.

Cerceii se poartă încă de la cele mai fragede vârste, sunt ideali atât pentru fetiţele delicate, cât şi pentru fetiţele care au un stil mai “băieţos”, pentru că sunt caracteristica sexului frumos care poate fi observată încă de la primele luni de viaţă. Înainte copiii se deosebeau astfel, prin cercei, prin lungimea părului şi prin culoarea hăinuţelor, iar acum lucrurile stau aproape la fel, numai că aurul galben nu mai este la modă pentru copii, ci aurul alb este mai delicat şi mai modern.

Cerceii din aur alb –o alegere populară pentru copii

În ultimii ani, piaţa bijuteriilor pentru copii a cunoscut un interes crescut pentru metalul preţios denumit aur alb. Aceasta este o variantă mult mai discretă şi mai potrivită pentru copii, pentru că este mult mai rezistentă, se aseamănă platinei şi argintului şi are un aer mai tineresc.

Cele mai citite articole

Aurul alb este de fapt aurul clasic, galben, modificat de om, proprietăţile lui rămânând intacte său fiind mult îmbunătăţite. Apărând din anul 1920, aurul alb a fost un substitut pentru platină, cel mai rezistent metal din lume şi foarte scump. Aurul alb este un aliaj de aur galben şi alte metale a căror combinaţie duce la obţinerea unui metal foarte deschis şi plăcut.

Cerceii din aur alb reprezintă o alegere ideală pentru fetiţele de vârsta mică, pentru tinere şi adolescente, având o nuanţă plăcută şi nu atât de deranjantă, o estetică care armonizează mai bine cu diamantele decât aurul galben şi care scoate în evidenţă strălucirea pietrelor preţioase, dar şi strălucirea din ochii sau de pe pielea fetiţelor.

Ce modele de cercei pentru copii din aur alb sunt potrivite pentru fetiţe?

Dacă până nu demult, se consideră că modelele de cercei tortiţa pentru copii erau cele mai potrivite pentru că nu se agăţau de hăinuţe, nu erau uşor de pierdut şi nu înţepau spatele urechii fetiţelor. Acum, există modele de cercei din aur alb pentru fetiţe cu şurub care nu sunt periculoase şi nu înţeapă fetiţele în spatele urechii, având protecţie.

Cerceii din aur alb cu diamante pentru fetiţe sunt disponibili în mai multe variante, atât în formă de tortiţe, cât şi şurub, atât în formă de margarete, inimioare, fluturaşi, steluţe, cât şi în formă de floricele sau bobite. La ce vârstă se pot băga cerceluşii în urechea fetiţelor? Încă din primele zile de la naştere, ceea ce înseamnă că aceştia pot reprezenta o idee de cadou perfectă atât pentru naşi, părinţi, bunici, sau pentru alte persoane apropiate de fetiţele nou-născute pe care le vor vizita.

Cele mai citite articole