Mâncarea fast food solicitată și în timpul pandemiei cu coronavirus

HomeInternational

Mâncarea fast food solicitată și în timpul pandemiei cu coronavirus

Dacă tonetele cu mâncare rapidă s-au închis brusc la începutul pandemiei, restaurantele tip fast food care livrau și în trecut produse alimentare la

Curiozități și caracteristici despre Marea Egee
3 idei de cocktailuri cu gin pentru diferite anotimpuri
Zanzibar – de ce aceasta destinatie a fost intotdeauna un vis?

Mâncarea fast food solicitată și în timpul pandemiei cu coronavirus

Dacă tonetele cu mâncare rapidă s-au închis brusc la începutul pandemiei, restaurantele tip fast food care livrau și în trecut produse alimentare la domiciliu au acum o mare oportunitate de a-și crește vânzările.

Preparatele fast food nu se lasă învinse de virusul ucigaș!

Chiar dacă la începutul crizei sanitare de proporții mondiale mulți români și-au făcut stocuri de alimente de bază de parcă doreau să își deschidă fiecare câte o unitate HoReCa pricopsită, rapid și-au dat seama că nu poți să îți ții moralul sus mâncând doar ciorbă de fasole. Plus niște pâine făcută în casă (atâta timp cât mai ai drojdie prin frigider, desigur!).

Mai ales tinerii nu pot renunța la pizza lor cea de toate zilele de dinainte de coronavirus, nici la hot dog și nici măcar la o shaorma cu de toate.

Cum nu se mai pot duce după ea la restaurantul din colț, a o comanda online sau telefonic rămâne în continuare cea mai bună soluție (și singura de altfel!)

Peste Ocean chiar au început să se facă sondaje referitor la interesele consumatorului american și a rezultat că în martie 2020 (adică la începutul pandemiei), interesul pentru restaurante tradiționale a scăzut cu 54%.

În opoziție cu acestea, restaurantele de tip fast food și magazinele alimentare au înregistrat procente impresionante, creșterile fiind de 64% și respectiv 160%. Nici la noi lucrurile nu stau foarte diferit.

Livrările de preparate fast food la domiciliu, o soluție inspirată de a rezista în timpul pandemiei!

Numărul comenzilor de produse de acest gen a crescut și în țara noastră, concomitent cu numărul ordonanțelor militare, tot mai restrictive, care limitează deplasarea oamenilor în exteriorul locuințelor.

Iată de ce, dacă ai o afacere fast food și livrai și în trecut produse din această categorie la domiciliu și la birourile firmelor, acum poți să dai lovitura vieții tale de antreprenor HoReCa trăitor în vremea pandemiei đin 2020.

Cele mai citite articole

Livrările “Lasă la ușa mea!” au crescut peste tot în lume, nici România nu face excepție de la regulă. Dacă pregătirea alimentelor preparate, transportul și predarea produselor se face în condiții de siguranță deplină, nu trebuie să îți faci probleme că va trebui să îți închizi business-ul fast food pe care îl deții nici măcar pe timpul pandemiei.

Chiar dacă în primă fază părea un nonsens să vinzi mâncare stradală la domiciliu după ce a fost comandată de clienți online, nu e deloc așa.

Făceai asta și înainte, indiferent că era vorba de hot dog, pizza, shaorma, clătite sau alte tipuri de produse fast food, doar că la o scară ceva mai redusă.

Singurele aspecte de care trebuie să ții seama sunt acelea că, dacă înainte prin mâncare rapidă se înțelegea mai degrabă alimente ce sufereau un proces accelerat de preparare, acum o importanță capitală o capătă nu doar rapiditatea gătirii, ci și a livrării. Plus respectarea strictă a regulilor de siguranță.

Există din fericire și niște condiții favorabile pentru un transport operativ pe care înainte nu le aveai: în primul rând faptul că numărul de mașini care au dreptul să circule pe drumurile publice s-a redus mult, ceea ce face mult mai simplă ajungerea la destinație pentru livrarea comenzilor.

În altă ordine de idei, fidelizarea clienților se poate realiza mult mai ușor, deoarece concurența s-a redus substanțial, pe măsură ce visul consumatorilor de a gusta din normalitate (adică dintr-o shaorma sau dintr-un hot dog gustos ca înainte de pandemie) este într-un trend ascendent care nu trebuie ignorat.

Dotări fast food profesionale, pentru vremurile excepționale!

Din acest motiv, achiziția unor aparate de făcut hot dog sau a unor echipamente pentru shaorma suplimentare nu mai reprezintă o nebunie.

Cu toții suntem conștienți că lumea post-pandemie va fi una total nouă, în care distanțarea socială (măcar în prima etapă) va deveni ceva obișnuit. Mâncarea fast food va fi în acel moment un motiv de reamintire al acelor momente trecute, încărcate de bucurie, când te bucurai alături de o gașcă numeroasă de prieteni de gustul unei mâncări fast food cu un gust fantastic de bun.

Tu, ca antreprenor de afacere cu mâncare rapidă, poți să le reînvii aceste momente din trecut. Ai curaj, iar falimentul va fi o experiență pe care doar concurența ta o va cunoaște pe pielea business-ului ei!

TC Romania Crown Cool te ajută cu dotările HoReCa de care ai nevoie să ieși victorios!

Cele mai citite articole