Cumpără Ethereum de pe o platformă sigură – Ro.Exchange

HomeEconomie

Cumpără Ethereum de pe o platformă sigură – Ro.Exchange

Cheia evaluării pe termen lung a Ethereum este utilitatea, ușurința utilizării, rapiditatea și rentabilitatea pentru gestionarea tranzacțiilor cu con

Cum să investești la bursă global: Cursuri de tranzacționare pe piețele internaționale
Primeşti salariul la Banca Românească? Ai dobânzi mai mici la creditul ipotecar!
Cum sistemul ERP a transformat contabilitatea și care sunt avantajele

Cumpără Ethereum de pe o platformă sigură – Ro.Exchange

Cheia evaluării pe termen lung a Ethereum este utilitatea, ușurința utilizării, rapiditatea și rentabilitatea pentru gestionarea tranzacțiilor cu contract inteligent. Un câmp de luptă împărtășit de o serie de soluții blockchain. Ca și în cazul Bitcoin, a cumpăra Ethereum reflectă la un moment dat mai mulți factori, printre care, reglementări în jurul platformei Ethereum și utilizarea generală a criptomonedelor, concurență din alte rețele de contracte inteligente, infracțiuni, atacuri ale hackerilor sau scandaluri.

Ce face Ethereum unic?

Ethereum este prima soluție blockchain care permite contracte inteligente – contracte programabile care sunt create pentru a fi executate atunci când sunt îndeplinite anumite condiții prestabilite. Aceste contracte elimină necesitatea intermediarilor între părțile contractante și le ajută să reducă costurile de tranzacție. Atunci când investești în criptomonede, ai de ales între următoarele opțiuni: tranzacționează criptomonede printr-un broker online sau cumpără criptomonede fizice Ethereum.

Tranzacționarea cu brokeri CFD sau contracte de diferență are un scop principal – să speculeze creșterea sau scăderea prețurilor (poziții lungi sau scurte) ale criptomonedelor. Cu acest tip de tranzacționare, poți profita de fluctuațiile prețurilor fără a fi nevoie să te ocupi de tehnologia din spatele criptomonedelor și fără să le deții efectiv. Dar dacă decizi să cumperi unități reale de criptomonede, trebuie să știi exact ce faci. Avantajul acestei metode este că ești singurul proprietar al cheilor tale private și, prin urmare, 100% responsabil pentru banii tai.

Cumpără Ethereum de la Ro.Exchange

Cele mai citite articole

Înregistrarea pe Ro.Exchange durează doar câteva minute.Tot ce trebuie să faci este să introduci detaliile de bază pentru deschiderea contului.

Ghid de pornire rapidă: Cum se cumpără Ethereum?

Alege o platformă de tranzacționare de încredere, care acceptă metoda ta de depunere, apoi deschide un cont și confirmă. Depune în contul platformei de tranzacționare și apoi tranzacționează moneda fiduciară (de exemplu, euro) cu Ethereum (ETH). Cumpără Ethereum și păstrează-le într-un portofel sigur.

După ce te conectezi la Ro.Exchange, vei vedea imediat multe perechi valutare cu care poți tranzacționa. Poți alege apoi suma și metoda de plată. Cele mai populare metode de depunere sunt: ​​PayPal, card de credit, MasterCard, transfer bancar, UnionPay, Skrill, Neteller. Poți alege între USD și EUR în funcție de metoda de plată preferată. Dacă depui lei, nu există aproape nicio diferență, dar dacă depui prin metode USD sau EUR, se recomandă să alegi aceeași monedă din meniu. După depunere poți începe imediat tranzacționarea.

Tabloul de bord oferă o prezentare generală a tuturor perechilor de criptomonede, cum ar fi BTC / USD (Bitcoin / USD), precum și a perechilor de tranzacționare pentru Ethereum. Dacă nu poți găsi Ethereum prin tabloul de bord, mergi în partea Piețelor comerciale – filtrând până la Crypto și caută perechea ETH din listă. Acum gândește-te câți Ethereum dorești să cumperi. 

Cele mai citite articole