Seria ‘Transformers’. Anunțul așteptat de fani

HomeStiriInternational

Seria ‘Transformers’. Anunțul așteptat de fani

'Transformers', una din seriile de acţiune cele mai de succes din toate timpurile, se pregăteşte să se extindă având în vedere că sunt planificate al

Grădinița – o nouă etapă în viața prichindelului tău!
Top 3 cărți de psihologie pe care merită să le citești
De ce iubesc cartile de parenting?

‘Transformers’, una din seriile de acţiune cele mai de succes din toate timpurile, se pregăteşte să se extindă având în vedere că sunt planificate alte două noi filme, potrivit mass-media americane citate marţi de EFE.

Studioul Paramount l-a angajat deja pe scenaristul James Vanderbilt pentru a scrie textul uneia dintre continuări. Cariera lui Vanderbilt include scenariile unor filme ca ‘Zodiac’ (2007), cele două ‘The Amazing Spider-Man’ (din 2012 şi 2014) şi ‘Murder Mystery’ (2019).

Cele mai citite articole

Al doilea proiect în curs pentru ‘Transformers’ va avea un scenariu scris de Joby Harold, cunoscut pentru ‘King Arthur: Legend of the Sword’ (2017) şi care anul acesta va prezenta ‘Army of the Dead’, în regia lui Zack Snyder. Nu au fost deocamdată confirmate oficial detalii privind subiectele celor două filmele şi nici actorii sau regizorii implicaţi în aceste proiecte.

Sursa DCNews

Cele mai citite articole