In ce consta un meci de Airsoft?

HomeSport

In ce consta un meci de Airsoft?

Pasionatii de Airsoft stiu ca exista mai multe feluri in care se poate juca, fiecare mod de joc avand un set diferit de reguli si obiective. Denumiri

Jocurile copilăriei – idei de jocuri creative și distractive pe care să le încerci cu copilul tău
7 sfaturi înainte de a cumpăra o barcă
Sportivii surzi au primit peste 3.000 euro de la Viorel Paunescu

In ce consta un meci de Airsoft?

Pasionatii de Airsoft stiu ca exista mai multe feluri in care se poate juca, fiecare mod de joc avand un set diferit de reguli si obiective. Denumirile celor trei moduri de joc sunt CQB sau Close Quarters Battle, Woodland si Urban. 

Magazinul online Dakka.ro are tot echipamentul necesar oricarui tip de joc, indiferent ca are loc intr-un spatiu restrans sau unul extins. Armele si uniformele vor face totul sa para mult mai real.

CQB, Close Quarters Battle

Acest mod se poate juca doar in interiorul cladirilor. Deoarece suprafata este restransa si oamenii se pot rani foarte usor, chiar si neintentionat, puterea armelor este si ea limitata. De obicei, acest mod reprezinta o varianta mult mai rapida a jocului, deoarece una din echipe ataca cealalta echipa pentru a controla zona in care se desfasoara jocul. 

Woodland 

Woodland este modul de joc care implica un numar ceva mai mare de jucatori, minim 20. Se desfasoara in spatii deschise, precum padurile, iar strategiile aplicate sunt cele militare. Poate dura destul de mult, in functie de abilitatile fiecarui jucator. 

Urban 

Cele mai citite articole

Modul Urban consta intr-o combinatie intre cele doua moduri anterioare, CQB si Woodland, ceea ce inseamna ca jocul are loc atat in spatii inchise, cat si in spatii deschise. Numarul de jucatori este tot unul mare si dureaza destul de mult. 

Rolul creativitatii in Airsoft

Creativitatea sportului nu se opreste cu folosirea unor arme airsoft. Pentru a face jocul cat mai interesant cei care participa pot veni cu tot felul de povesti pentru a mari miza. 

Spre exemplu, se pot inspira din filmele cu zombi pentru a crea un scenariu horror: un numar mic de jucatori vor zombi, in timp ce restul vor fi oameni ce nu au fost inca infectati. Desi zombii sunt in numar mic, ei nu mor cand sunt impuscati si pot sa atace in continuare jucatori. Astfel, jucatorul care castiga este cel care rezista pana la final. 

In concluzie, nu conteaza modul de joc pe care cei implicati aleg sa il puna in aplicare, deoarece toate pot deveni unice in momentul in care isi pun imaginatia la contributie. 

Cele mai citite articole