Alege online o furgonetă pentru afacerea ta!

HomeStiri

Alege online o furgonetă pentru afacerea ta!

Când începem să vorbim despre investiții privind vehicule de transport mărfuri, cel mai recomandat lucru este să cheltuiți cât mai puțin posibil pent

Pe centura Capitalei se va circula inca doi ani bara la bara
Pui cu sos de portocală – o rețetă chinezească simplă și delicioasă
Descoperă modul prin care poți achiziționa bijuterii la prețuri atractive

Când începem să vorbim despre investiții privind vehicule de transport mărfuri, cel mai recomandat lucru este să cheltuiți cât mai puțin posibil pentru a obține profit rapid. Dacă ești la început cu afacerea ta, poți începe cu o furgonetă nouă sau chiar folosită, dar care funcționează impecabil.

Costuri reduse de întreținere și consum

Costul menținerii în stare bună a unei dubițe noi sau second hand este mic datorită rezistenței deosebite pe care o au astfel de mașini. Cu alte cuvinte, cu mai puțină nevoie de întreținere, în afară de schimbarea uleiului, verificarea frânelor și alte câteva îngrijiri de rutină, cheltuielile sunt reduse.

În ceea ce privește consumul, o autoutilitară are când rulează un consum asemănător ca litraj cu al unui autoturism mai mare, deși autoutilitarele sunt mai puternice decât aceste modele. La acestea se adaugă și faptul că combustibilul pentru o dubă este de regulă motorina, a cărei valoare este cu aproximativ 10% – 20% mai mică decât cea a benzinei.

Furgonetele sunt mai sigure, nefiind așa de frecvent ținta hoților

Furtul de mașini se practică pe scară largă în orașele din întreaga lume. Cu toate acestea, furgonetele nu se numără printre principalele vehicule dorite de hoți. Cu atât mai puțin în România.

Printre motivele pentru care nu sunt dorite de hoții de mașini ar putea fi piața mai mică a pieselor furate și ineficiența unor astfel de modele pentru furturi și evadari rapide. Cu alte cuvinte, șansele sunt mult mai mici ca o dubă să fie furată sau ca pasagerii acesteia să fie jefuiți, în comparație cu șansele de a fi furat un autoturism.

Cum poți ca să alegi cea mai bună furgonetă

În general, cea mai buna furgonetă este cea care costa mai puțin, răspunde nevoilor șoferului și pasagerilor și este potrivită zonei alese de cumpărător a fi folosită.

Cu internetul, în zilele noastre este foarte ușor să găsești feedback de la proprietarii tuturor modelelor de vehicule din cele mai diverse categorii.

Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a afla dacă modelul dorit este o mașină bună în cele mai diverse cerințe tehnice, de confort și profesionale de zi cu zi. În plus, unii proprietari oferă și sfaturi de îngrijire foarte specifice, pe care doar utilizatorii modelelor respective le observă după ceva timp, ceea ce ajută la luarea deciziilor și la întreținerea preventivă a proprietății.

Cele mai citite articole

Și nimic nu este mai bun decât să citești online părerea cuiva care a folosit un bun de ani de zile pentru a te baza pe funcționarea acestuia, confortul, satisfacția pasagerilor și alte asemenea aspecte.

Evaluează nevoile de transport cu furgoneta

Nu există niciun secret că pentru a transporta marfă pentru restaurante, se poate alege cel mai mic model, asta pentru că puțini oameni vor folosi spațiul care, atunci când este optimizat pentru lucru, nu trebuie să fie foarte mare.

Pe de altă parte, pentru transportul școlar este nevoie de mult spațiu, în timp ce pentru transferuri poate fi suficientă un vehicul de dimensiuni medii.

O astfel de evaluare este necesară pentru a face doar investiția necesară. De exemplu, ar fi greșit ca să achiziționezi modelul cel mai mare și în mod natural mai scump de furgonetă pentru aprovizionarea unei unități HoReCa, în același mod în care achiziționarea unui model mic pentru transportul școlar ar însemna pierderea potențialilor clienți.

Bugetul disponibil

Dacă posibilitățile sunt restrânse, cel mai recomandat este să alegi mai întâi un model mai accesibil și apoi, odată cu generarea de venituri și rentabilitate a investiției, să achiziționezi un alt vehicul sau să îl schimbi cu un model mai robust.

Lasă gustul personal pe ultimul plan

În cele din urmă, a pune pe primul loc gustul personal tinde să facă achiziția foarte costisitoare și să nu o facă viabilă pentru planificarea financiară corectă a investiției.

Așadar, obiectivul trebuie să fie alegerea într-un model care să fie funcțional și în același timp să nu lase nimic de dorit pentru clienți. Pe de altă parte, nu poți renunța la opțiuni sau funcții importante pentru a cheltui mai puțin, precum ar fi achiziționarea unui model învechit și incomod.

Găsești pe autoline.ro furgonete de toate tipurile. Intră și alege de acolo modelul potrivit pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole