Genți de damă – Tendințe la modă

HomeDiverse

Genți de damă – Tendințe la modă

Am intrat într-o perioadă rece a anului. Tendințe la modă în sezonul 2020-2021 promit idei neobișnuite. În combinație cu modelele de genți de damă at

Cauti mereu o tunsoare care este la moda?
Ulei CBD: Beneficiile sale pentru sănătate și bunăstare
Cum faci primii pasi in mediul de afaceri si infiintezi firma ta?

Am intrat într-o perioadă rece a anului. Tendințe la modă în sezonul 2020-2021 promit idei neobișnuite. În combinație cu modelele de genți de damă atemporale, formează imagini frumoase și originale. În noul sezon predomină culoarea roșie. La sfatul designerilor, a fost combinată impresionant cu negru sau alte nuanțe de roșu, de exemplu, vişiniu. În același timp, culorile noului sezon sunt acoperite în mod tradițional de tonurile pădurilor de toamnă: incluziuni violet-roșu, galben-portocaliu, maro, verde închis și maro închis. Tonurile pastelate nu vor trece neobservate. Designerii au dezvoltat o combinație de culori

De exemplu, un pulover din mohair de culoare albastru deschis, o haină cu culoarea cămilei și o geantă de damă în culoarea gamei lavandă, arată extrem de interesant în combinație cu nuanțele reci. Pastelul merge bine cu alb rece sau negru. Genţile de damă la modă sunt parteneri fideli pentru orice look elegant. Funcționalitatea incontestabilă a accesoriului este completată de un design original, care concentrează atenția celorlalți. Pandemia nu a împiedicat designerii și proiectanții să dezvolte opțiuni interesante. Gentile la modă în sezonul 2020-2021 diferă prin diferite forme și metode de atașare, lungimea mânerelor și decorul original.

Genți de damă clasice

Designerii au pregătit un cadou pentru femeile care nu pot pleca de acasă cu un accesoriu de dimensiuni mici, ci cu o geantă clasică pe care au aratat-o pe arena modei. Aceasta este o opțiune ideală pentru fetele care obișnuiesc să poarte totul cu ele. Un breloc interesant atașat la mânerul genții, va susține tendința seturilor de genţi de diferite dimensiuni.

Geanta de mână

Cele mai citite articole

La prima vedere, o geantă de mână este un accesoriu familiar. Gențile moderne, dar în același timp clasice, sunt cel mai adesea cu mânere din piele fixate cu un inel decorativ. Versiunile mari din piele ecologică pot juca rolul unui susținător spațios. Modelele cu decor bogat vor concura cu un clutch și se pot împrieteni atât cu rochii de seară, cât și cu cele de cocktail.

Genți de damă cu mâner

Completarea garderobei sezoniere cu o singură geantă nouă, va fi cu siguranță un model de mâner din piele dublat cu metal. O geantă din colecția toamnă-iarnă 2020-2021 cu acest element decorativ, face mult zgomot. Cronicile stilului de stradă cântă odă accesoriilor actuale, care sunt decorate cu mânere tari și groase. Mărimea, scara și nuanța nu contează. Designul include, de asemenea, mânere din piele ecologică și baretă de umăr. Pentru gentile de damă în miniatură cu o formă originală, mânerul de piele joacă rolul unui susținător confortabil. Accentul luminos din metal al mânerului determină stilul unei imagini moderne.

Set de genți de damă

Ritmul de viață al femeii moderne o obligă să poarte multe lucruri diferite cu ea. Uneori, o singură geantă nu este de ajuns. Spiritul antreprenorial al designerului a răspuns problemei cu o idee originală. Seturi de genți de damă în toate culorile. Principiul de bază este ca accesoriile să nu aibă aceeași formă.

Cele mai citite articole