Dungi verticale: modelul care favorizeaza barbatii corpolenti

HomeDiverse

Dungi verticale: modelul care favorizeaza barbatii corpolenti

Dungile sunt un model de baza in garderoba masculina. Cu mult dincolo de dungi, acestea sunt disponibile la camasi ieftine pe verticala, orizontala,

Cum te poate ajuta o platforma dedicata firmelor de constructii?
Sfaturi utile pentru organizarea biroului şi arhivarea documentelor
Scrie cu stil: Cum să folosești un stilou pentru notițe și teme școlare

Dungile sunt un model de baza in garderoba masculina. Cu mult dincolo de dungi, acestea sunt disponibile la camasi ieftine pe verticala, orizontala, mai mult sau mai putin groase, astfel incat fiecare sa-si gaseasca fericirea. Si da, trebuie sa stii cum sa mergi mai departe decat te lasa imaginatia sa  gandesti. Pentru barbatii mai corpolenti, acestea pot fi un aliat important. Prin urmare, este necesar sa stii cum sa le asociezi, sa le alegi si sa le controlezi. Dungile pot da un suflet real unei camasi ieftine, in functie de culori, grosime si pozitia lor.

Dungi orizontale sau verticale?

Aceasta este marea dilema pe care ne-o punem cu totii, peste tot, tot timpul! Ar trebui sa optezi pentru dungi orizontale sau verticale, mai ales atunci cand esti un barbat care are nevoie de dimensiuni XL sau mai mari? Raspunsul este vertical, dar nu tot timpul!

Intr-adevar, spre deosebire de liniile orizontale, dungile verticale vor tinde sa alungeasca silueta si sa ii ofere un aspect mai subtire. Cu toate acestea, este important sa stii pe ce piesa vestimentara sa porti. Pentru ca da, nu vom purta neaparat un tricou strans sub pretextul ca exista dungi verticale pe el.

De obicei, camasile, pantalonii si unele tipuri de bluze functioneaza bine cu acest model. Pantalonii vor avea avantajul de a da lungime picioarelor, intinzand astfel intreaga silueta. Camasile, pe de alta parte, sunt adesea purtate in doua moduri:

  • Vara, deschisa, cu dungi verticale mari si un tricou alb dedesubt,
  • Formal, cu dungi fine.

Latimea dungilor verticale

De la inceput am vorbit despre dungi si este posibil sa ai propria ta perspectiva asupra dungilor. Iti imaginezi asa cum vrei sa-ti imaginezi, dar se dovedeste ca exista diferite tipuri de dungi si se reduce la grosimea lor.

Cele mai citite articole

Uneori foarte mari, alteori subtiri, aproape invizibile, sunt disponibile in functie de ocazii, in functie de stiluri si nu aduc intotdeauna acelasi efect unei siluete.

Dungile mai groase vor fi mai potrivite pentru aspectele casual, de strada, de relaxare. Dungile fine, la randul lor, vor fi mai potrivite pe pantaloni, pe camasi mai formale, pe scurt, fiecare dunga isi are folosinta ei!

Culorile dungilor verticale

Evident, este legitim sa te intrebi ce culoare sa iti alegi dungile atunci cand esti un barbat de marime mare. In ceea ce priveste toate motivele, esti tentat sa optezi pentru o anumita originalitate. Fie ca este vorba de pantaloni sau de un tricou, dungile acopera o parte intreaga a corpului. Alegerea culorii este, prin urmare, posibila, dar indrazneata, cu riscul de a afecta efectul de „alungire” pe care acesta il ofera.

Pentru o silueta corpolenta, tonurile neutre sunt, prin urmare, intotdeauna cele mai potrivite. Cu toate acestea, ideea este, mai presus de toate, sa te distrezi, sa dai frau liber dorintelor stilului tau.

Faptul ramane ca dincolo de camasi, dungile verticale functioneaza bine cu aproape orice alt model, orice culoare si sunt relativ usor de purtat. Si cand esti un barbat inalt, aceasta versatilitate capata un al doilea sens, chiar mai important, deoarece evidentiaza o silueta.

Cele mai citite articole