Cele mai bune soluții IVECO pentru transportul urban de mărfuri

HomeDiverse

Cele mai bune soluții IVECO pentru transportul urban de mărfuri

Transportul de mărfuri este din ce în ce mai diversificat iar cerințele devin numeroase, în funcție de industrie. De la curierat la trasportul de măr

Cat de importanta este o autorizatie ISU pentru deschiderea unui magazin
Ford Transit Mk7 : o masina fiabila ce necesita piese originale
Hidroizolaţia terasei – ce soluţii sunt disponibile şi ce efecte au aceste servicii?

Cele mai bune soluții IVECO pentru transportul urban de mărfuri

Transportul de mărfuri este din ce în ce mai diversificat iar cerințele devin numeroase, în funcție de industrie. De la curierat la trasportul de mărfuri ușoare, livrări cu opriri dese în mediul urban, până la transport pe distanțe lungi, fiecare business are specificul său. Iveco a conceput o gamă de furgoane ușoare,  între 3.3  și 7.2 t, pentru a satisface orice solicitare a clienților săi.

Iveco Daily este disponibil în patru variante – Daily furgon, Daily Șasiu, Daily Hi-Matic, Daily Blue Power, la care se adaugă modelul Iveco Eurocargo, un autovehicul de clasă medie, până la 18 t, ușor manevrabil și fiabil în orice misiuni urbane.

Daily furgon este unul din cele mai cunoscute vehicule comerciale, apreciat pentru calitate, rezistență și versatilitate. Un astfel de vehicul poate fi utilizat pentru livrări cu opriri și staționări multiple în marile orașe, pentru servicii de curierat, transporturi grele sau ușoare.  Fiecare autovehicul Iveco Daily este customizabil, pentru a se adapta cerințelor diferitelor afaceri. Variantele constructive de 3.5 – 7 t,3.5 – 5.2 t și 4.5 – 6.5 t sunt concepute pentru a găsi pentru fiecare afacere exact furgonul potrivit.

Construit cu suspensie frontal performantă, acest vehicul de la Iveco permite un grad de încărcare considerabil. Sarcina de peste 1900 kg pe puntea din față este suportată de modelele cu suspensie Quad Leaf. Consumul de combustibil este redus datorită unor dotări tehnice inovative, ca de exemplu turbina cu geometrie de tip variabil, controlată electronic, cauciucuri clasa A super Eco sau sistemul de pornire-oprire start-stop. Oferta deosebită de ampatamente, plafonul înalt și consola din spate dau posibilitatea unei game variate de volume de marfă de până la 19.6 mc.

Noul Iveco Daily sasiu pune inovația tehnologică la îndemâna șoferilor, pentru o exepreineță cât mai relaxată la volan. Condițiile oferite de cabină și facilitățile de conectare cu smartphone-ul sunt apreciate pentru modul în care simplifică munca la volan.

 Principiile ecologice care sugerează diminuarea emisiilor de carbon conduce la economii de combustibil cu beneficii deosebite pentru orice afacere. Cu volume de la 3,3 la 7,2 tone , distanța dintre osii de 3000 – 5100 mm, acest autovehicul de transport mărfuri oferă condiții optime pentru orice misiune.

Cele mai citite articole

Daily Șasiu este creat pentru a oferi opțiuni practice, pentru a personaliza nevoile clienșilor, în funcție de fiecare afacere. Astfel de camioane sunt destinate unor misiuni diversificate, pentru mărfuri ușoare sau grele, pot fi adaptate pentru basculare  în spate sau în trei părți, în funcție de marfa transportată.

Noul Daily Hi-Matic de la Iveco este o soluție de transport pentru orice afacere. Acest autovehicul robust și solid este dotat cu prima cutie automată cu 8 viteze, care facilitează deplasările în orice condiții de trafic sau meteorologice.

Soferii apreciază schimbatorul de viteze construit ergonomic, cu facilități multifunctionale, iar confortul la volan asigură calitatea unei călătorii sigure și calme spre orice destinație.

Poți opta pentru modelul de 3.5 – 7 t – Van, sau celelalte variante de 3.5 – 5.2 t ori 4.5 – 6.5 t.

Gama de la Iveco, Daily Blue Power este recomandată celor care doresc un vehicul eficient, economic, proiectat pentru a optimiza transportul de marfă. Livrările în mediul urban aglomerat, drumurile lungi sau opriri dese pentru manevre de încărcare-descărcare nu mai reprezintă piedici în calea performanței pentru acest camion fiabil și versatil.

Creat folosind cele mai noi tehnologii care folosesc combustibil GNC, gazul natural adică, modelele Daily Natural Power de la Iveco îmbină spiritul ecologic cu performanțele unui motor la fel de puternic ca versiunea sa diesel. Puterea de 136 cp a motorului de 3l aboredează orice traseu cu siguranță și dinamism.

Iveco Eurocargo este camionul care oferă eficiență și manevrabilitate în orice tip de transporturi urbane. Este utilizat pentru a servi ca autoutilitară a serviciilor publice, de salubritate sau curățarea și degajarea drumurilor, dar și pentru transportul mărfurilor paletizate. Puterea de 160-320 cp a motoarelor acestor modele de la Iveco aduc perfomanța și fiabilitate în orice deplasare, fiind recomandate pentru calitate și confort.

Cele mai citite articole