Hoverboard-ul pentru copii: informații și caracteristici importante

HomeTehnologie

Hoverboard-ul pentru copii: informații și caracteristici importante

Este echipat cu două roți plasate paralel una cu cealaltă. Fiecare dintre ele are propriul său motor electric. Un hoverboard pentru copii are dimensi

Unde Pot Fi Ascunse Microfoanele Spion?
Hoverboard vs. scuter electric vs. skateboard. Ce variantă să alegi?
Legislaţia camerelor de supraveghere ascunse

Hoverboard-ul pentru copii: informații și caracteristici importante

Este echipat cu două roți plasate paralel una cu cealaltă. Fiecare dintre ele are propriul său motor electric. Un hoverboard pentru copii are dimensiuni mai mici, deci, de obicei, puterea motorului este de aproximativ 300 W. Acest lucru îl face mai ușor de condus și mai ușor de transportat. Roțile sunt, de asemenea, puțin mai mici, dimensiunea lor este de 6,5 inch. În funcție de model, greutatea maximă suportată va fi de 80 sau 100 kg. Acestea din urmă pot fi folosite și de adulți fără probleme.

Hoverboard pentru un copil – la ce ar trebui să fii atent?

Pentru a putea circula în poziție verticală, hoverboard-ul electric este echipat cu o serie de senzori care asigură stabilitate. Echilibrându-ți corpul, poți conduce hoverboard-ul. Înclinându-te corect, poți întoarce, accelera sau conduce înapoi.

Viteza maximă cu care poate călători un hoverboard electric pentru un copil nu depășește de obicei 15 km / h. Iar autonomia depinde de model – până la 20 km. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că depinde de mulți factori, cum ar fi greutatea corporală, temperatura ambiantă sau panta terenului pe care conduci. 

Majoritatea modelelor urcă pante de până la 20 °. Timpul de încărcare depinde de capacitatea bateriei și de viteza încărcătorului. De obicei, însă, nu depășește aproximativ 3 ore. Utilizarea în siguranță a unui hoverboard se aplică și funcționării sale. Echipamentul trebuie încărcat în interior, într-un loc unde nu va fi expus la lumina soarelui. 

Cele mai citite articole

Acestea pot crește semnificativ temperatura bateriilor și, în consecință, le pot deteriora. Atunci când cumperi un skateboard electric pentru un copil, ar trebui să acorzi atenție și calității acestuia. Merită să alegi vehicule cu o construcție solidă care nu vor fi ușor de deteriorat. În plus, oferă cea mai mare securitate.

Caracteristici suplimentare ale hoverboard-urilor pentru copii

Un skateboard electric pentru un copil poate avea funcții suplimentare care îi sporesc semnificativ atractivitatea în ochii celor mai mici. Iluminarea cu LED este un accesoriu obișnuit. De obicei, acestea sunt două spoturi și o lumină de fundal colorată sub tablă. 

Modurile sale de operare pot fi controlate folosind aplicația pentru telefon, care oferă câteva alte posibilități interesante. Pentru comunicarea cu un smartphone se utilizează conectivitate wireless, cum ar fi Bluetooth. Funcțiile de bază ale aplicației sunt capacitatea de a afișa vitezometrul și alți parametri de conducere, de exemplu, autonomia sau informații despre starea bateriei. 

O funcție interesantă este gestionarea modurilor de conducere, cum ar fi: standard, propriu sau sport. În plus, traseul este înregistrat pe hărți. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a controla încotro merge copilul tău. Cu ajutorul aplicației, poți căuta și prietenii care folosesc și ei hoverboard-ul. Poți concura împreună cu ei în sarcini și competiții. 

Dacă hoverboard-ul are un difuzor Bluetooth încorporat, poți reda muzică direct de pe telefon, de exemplu de la servicii de streaming. 

Cele mai citite articole