Preparate tradiționale de la ferme de pui originale

HomeSanatate

Preparate tradiționale de la ferme de pui originale

Creșterea păsărilor este definită ca „creșterea comercială a diferitelor tipuri de păsări domestice în scopul producției de carne, ouă și pene”. Deși

Stresul – Cum poate disparea rapid din viata oricui
Detoxifierea colonului şi corpului cu sucuri – ce trebuie să ştii
5 sporturi recomandate pentru persoanele care acuză dureri de spate

Creșterea păsărilor este definită ca „creșterea comercială a diferitelor tipuri de păsări domestice în scopul producției de carne, ouă și pene”. Deși, cele mai frecvente și crescute păsări de pasăre sunt puiul. Aproximativ 5 milioane de pui sunt crescuți în fiecare an ca sursă de hrană (atât carne, cât și ouă de pui). Puii crescuți pentru ouă sunt numiți pui în strat, iar puii crescuți pentru producția lor de carne sunt numiți pui broiler.

Avicultura comercială este, de asemenea, o afacere foarte profitabilă. Este una dintre întreprinderile tradiționale.

Avantajele afacerii cu creșterea păsărilor:

Afacerea cu păsări de curte are o mulțime de beneficii. Prin urmare, mulți fermieri preferă să investească în această afacere. Oamenii înființează, în general, o fermă de păsări cu scopul de a produce ouă, carne și de a genera venituri mari din aceste produse. În jur, miliarde de pui sunt crescuți în întreaga lume ca o sursă bună de hrană din ouă și carne.

1. Mai puțin capital necesar:

Principalul beneficiu al creșterii păsărilor este că nu necesită capital ridicat pentru început. Ai nevoie doar de capital de bază pentru a începe să crești păsări de curte.

2. Nu este nevoie de un spațiu mare:

Avicultura nu are nevoie de un spațiu mare, cu excepția cazului în care veți începe să comercializați. Puteți crește cu ușurință câteva păsări în propria curte cu una sau numeroase coteturi. Prin urmare, dacă sunteți interesat de creșterea păsărilor, atunci o puteți face pur și simplu în curtea proprie cu mai multe păsări.

Cele mai citite articole

3. Randamente mari într-o perioadă scurtă de timp:

Interesant este faptul că activitatea comercială de creștere a păsărilor asigură o rentabilitate ridicată a investițiilor într-o perioadă foarte scurtă de timp. Puține păsări de curte, cum ar fi găinile necesită o durată mai scurtă de timp pentru a se maturiza și a genera profit. Produsele din carne de pasăre nu sunt prea scumpe.

4. Întreținere ridicată nu este necesară:

Nu este necesară o întreținere ridicată în structurile fermelor de păsări. De asemenea, puteți minimiza bolile la păsările de curte, urmând igiena și îngrijirea corespunzătoare. Bolile sunt mai puține la unele păsări de curte, cum ar fi prepelițele, curcanii etc.

5. Licența nu este obligatorie:

Trebuie remarcat faptul că, în majoritatea cazurilor, nu aveți nevoie de nicio licență. Deoarece aproape toate tipurile de păsări de pasăre sunt domestice. Obținerea licenței de la autoritatea competentă este, de asemenea, ușoară pentru păsările de curte.

6. Cerere globală uriașă:

Păsările de curte vă oferă hrană proaspătă și hrănitoare și are o cerere mondială imensă. Prin urmare, consumatorii globali de produse din păsări de curte le preferă datorită nutrienților și prospețimii lor.

Astfel de produse 100% naturale le puteți găsi cu ușurință la ferma de pui La Provincia.

Cele mai citite articole