Idei de cadouri pentru el: 5 daruri pe care le va iubi

HomeStiri

Idei de cadouri pentru el: 5 daruri pe care le va iubi

Se apropie ziua prietenului tău, a unui membru din familie sau a colegului de treabă de la locul de muncă sau de la facultate și vrei să îi faci un c

Ce se poate vedea si face la Disneyland Paris?
Seria ‘Transformers’. Anunțul așteptat de fani
Importanța unui curs de analiză de business pentru managementul cerințelor

Idei de cadouri pentru el: 5 daruri pe care le va iubi

Se apropie ziua prietenului tău, a unui membru din familie sau a colegului de treabă de la locul de muncă sau de la facultate și vrei să îi faci un cadou pe cinste pentru că merită? Ei bine, vei găsi foarte multe daruri potrivite pentru el pentru că știi deja care sunt preferințele și gusturile sale. Totuși, uneori tocmai pentru că știi persoana atât de bine îți este greu să iei o decizie rapidă.

Iată o listă de 5 cadouri potrivite pentru bărbați. Chit că preferă sporturile, cursele de mașini, shoppingul, serile romantice, jocurile video sau vacanțele în locuri exotice, vei găsi mai jos câteva idei de pomină cu care sigur îl vei da pe spate!

Set de parfum – un cadou pentru toate ocaziile

Un cadou deosebit și elegant pe care-l poți oferi unui bărbat, indiferent de pasiunile sale, este un set de cosmetice de calitate. Vei găsi variate parfumuri originale bărbătești potrivite pentru gusturile sărbătoritului: condimentate, lemnoase, florale, aromatice, cu plante verzi, vanilie sau orientale și cu diverse concentrații de parfum: esențe, apă de parfum, apă de toaletă sau colonie. 

Setul cadou poate conține, de asemenea: gel de duș, șampon, deodorant stick,  săpun sau balsam după bărbierit și poate fi oferit atât la zilele de naștere, onomastice, dar și la sărbători legale, cadouri de casă nouă, de nuntă sau pur și simplu drept un gest de apreciere.

Geanta de piele – un cadou atemporal

Cele mai citite articole

O geantă de piele, foarte bine compartimentată și încăpătoare, este un cadou excelent pentru majoritatea bărbaților. Chiar dacă nu o va folosi în fiecare zi, aceasta va fi potrivită pentru evenimentele speciale, în care se impune o anumită vestimentație. Poți alege o geantă neagră care să se potrivească la orice outfit, sau o geantă în nuanțe de maro sau burgundy. Totodată, geanta poate fi purtată și în excursii sau la locul de muncă.

Hartă răzuibilă – un cadou pentru pasionații de călătorie

Dacă ești plecată în fiecare weekend cu iubitul tău sau programezi cu câteva săptămâni înainte să te întâlnești cu cel mai bun prieten al tău deoarece călătorește foarte mult și este greu să-l prinzi liber, la tine în oraș, atunci poți alege drept cadou o hartă răzuibilă. Nu opta pentru un singur continent, lasă-l pe sărbătorit să răzuiască toate țările din fiecare colț al lumii. Este un cadou versatil și plăcut, iar pentru că prietenul tău este pasionat de călătorii, cu siguranță va aprecia acest gest.

Game controller – un cadou pentru iubitorul de jocuri video

Controller-ul este un accesoriu ideal pentru jocurile pe calculator, laptop sau diferite platforme de gaming, precum PlayStation sau XBox. Chiar dacă sărbătoritului îi face plăcere să se joace mai degrabă cu tastatură și mouse în defavoarea controller-ului, acesta va fi în continuare un cadou foarte bun. De ce? Din cel puțin 2 motive: pe de-o parte, el se va putea juca împreună cu tine sau cu alți prietenii de pe același sistem (local co-op) sau chiar se va putea juca aplicații ambientale, de relaxare, direct de pe confortul canapelei.

Haine – un cadou întotdeauna practic

Printre cele mai îndrăgite piese vestimentare de făcut cadou sunt tricourile, bluzele, cămășile și hanoracele, iar ca accesorii: curelele, șosetele, fularele și mănușile. Toate acestea fiind oferite în funcție de sezon și de ocazia pentru care sărbătoritul se va putea bucura de cadou. Dacă-l cunoști îndeajuns de bine, poți chiar să îi cumperi un tricou (de exemplu) cu trupa lui favorită, cu echipa sau jucătorul preferat, sau chiar cu mesaje și modele amuzante.

Toată lumea știe că gestul contează, însă dacă nimerești un cadou frumos și util pentru sărbătorit, acesta va aprecia mult mai mult darul. Încearcă să afli dacă are nevoie de vreun obiect anume sau dacă își dorește un anumit cadou, în cazul în care simți că nu știi ce exact ce i s-ar potrivi.

Cele mai citite articole