Vitrina frigorifica de ultima generatie

HomeDiverse

Vitrina frigorifica de ultima generatie

Conti Grup este un furnizor global ce ofera o gama larga de modele de vitrina frigorifica cu dulciuri si vitrine neferite pentru bomboane pentru indu

Volantul auto și care este rolul acestuia în angrenajul unei mașini
Jocuri care dezvoltă gândirea abstractă la copii
Cum faci primii pasi in mediul de afaceri si infiintezi firma ta?

Conti Grup este un furnizor global ce ofera o gama larga de modele de vitrina frigorifica cu dulciuri si vitrine neferite pentru bomboane pentru industria specializata a serviciilor alimentare gourmet. Coti grup a furnizat vitrine de bomboane frigorifice personalizate catre brutariile locale, magazinele tip cofetarii si marile magazine si marci recunoscute la nivel national.

Personalul nostru profesionist va poate ajuta sa proiectati si sa planificati spatiul unui magazin complet sau sa va executati viziunea pentru o noua unitate. Echipa noastra va lucra direct cu dvs. pentru a proiecta prezentarea perfecta pentru a va afisa produsele.

Daca deschideti un magazin de bomboane sau doriti sa achizitionati o singura vitrina de cofetarie, Conti grup are o linie completa de vitrine pentru bomboane din care sa alegeti. Furnizam vitrine de bomboane cu climatizare / temperatura controlata, precum si vitrine pentru produse de patiserie si cofetarie pentru industria ciocolatei gastronomice de peste 15 ani. Accesorii suplimentare ale magazinelor, proiectate pentru a se potrivi cu fiecare profil de model, sunt disponibile pentru fiecare design de afisare a bomboanelor, oferite de Conti grup.

Putem oferi o singura vitrina standard pentru produsele de cofetarie si patiserie sau furniza vitrine personalizate de ciocolata, creand o prezentare a semnaturii pentru o lansare nationala.

O brutarie poate fi o afacere de succes si plina de satisfactii, cu toate ca exista multe provocari pentru deschiderea uneia. De obicei, un brutar vine dimineata foarte devreme pentru a coace produse proaspete pentru graba. Desi prospetimea produselor este un aspect important in administrarea unei brutarii reusite, modul in care unul isi afiseaza gusturile gustoase poate fi la fel de important.

O vitrina de panificatie este o parte esentiala a oricarei brutarii. Aspectul in aceasta industrie poate fi la fel de important ca gustul. O vitrina de magazine poate reflecta foarte mult personalul si produsele.

Cele mai citite articole

Importanta curateniei si a prezentarii

O vitrina prezentabila pentru panificatie poate face o schimbare extraordinara in ceea ce priveste felul in care apar produsele de patiserie, precum si profiturile. In industria serviciilor alimentare, curatenia este obligatorie. Asigurati-va ca vitrina dvs. este curatata in fiecare zi pentru a scapa de murdaria sau murdaria amprentelor. Un alt lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare in ceea ce priveste curatenia este sa iti pastrezi capacitatea sa nu aiba gandaci si orice alte daunatori.

Uscat sau refrigerat

Cand achizitionati o vitrina de panificatie, exista mai multi factori pe care trebuie sa-i luati in considerare. Una dintre cele mai importante decizii de luat inainte de a cumpara o vitrina de panificatie este daca sa cumparati o vitrina de panificatie uscata sau o vitrina frigorifica sau umeda.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail.

Conti Grup – mereu alaturi de tine!

Cele mai citite articole