Cum alegi cel mai bun lapte praf Humana pentru copilul tău?

HomeDiverse

Cum alegi cel mai bun lapte praf Humana pentru copilul tău?

Formulele de lapte praf Humana sunt recomandate de medicii pediatri din întreaga lume fiind una din cele mai cunoscute companii producătoare pe plan

Semnele care arată necesitatea achiziţionării unei noi baterii auto
Volantul auto și care este rolul acestuia în angrenajul unei mașini
Cel mai frumos cadou pentru aniversarea fetiţei tale – cercei din aur alb

Formulele de lapte praf Humana sunt recomandate de medicii pediatri din întreaga lume fiind una din cele mai cunoscute companii producătoare pe plan internaţional. Deşi OMS recomandă alăptarea cu lapte matern ca fiind cea mai sănătoasă varianta pentru bebeluş, când nu este posibilă, trebuie gasta cea mai sănătoasă varianta de hrană pentru copil. Vârsta bebeluşului, alergiile de care suferă, dacă suferă de o alergie, precum şi diversificarea hranei pot constitui ghidaje în alegerea formulei de lapte, dar şi provocări.

Lapte praf Humana potrivit pentru vârsta bebeluşului

Laptele praf Humana este una din alegerile cele mai des întâlnite în rândul mămicilor. Produsele Humana sunt fabricate la cele mai înalte standarde nemţeşti, de aceea părinţii pot sta liniştiţi că oferă copiilor o alimentaţie menită să îi ajute să se dezvolte sănătos şi armonios. Dacă decizia de a hrăni copilul cu lapte praf este luată de la naştere, atunci este necesară  o formulă de lapte bogată în substanţe nutritive. 

Laptele praf Humana are avantajul de a avea o compoziţie apropiată de laptele matern, lipsind anticorpii produşi de mama. După vârsta de 6 luni, nevoile bebeluşului cresc, de aceea este necesară o altă formula de lapte care să asigure substanţele nutritive necesare şi să încurajeze un stil activ.

Lapte praf Humana potrivit pentru bebeluşii cu intoleranţă la lactoză

Cele mai citite articole

Una din cele mai des întâlnite afecţiuni în rândul bebeluşilor este intoleranţă la lactoză. Nu toţi copiii suferă de intoleranță, dar dacă sunt diagnosticaţi, aceştia au probleme cu digestia lactozei şi au simptome extrem de evidente în acest sens, de la balonare, flatulenta, crampe abdominale, diaree, erupţii cutanate, până la răceli dese.

Din fericire, există o formulă de lapte praf Humana potrivită pentru copiii care suferă de intoleranţă la lactoză, formula Humana ŞL, care nu este bazată pe lapte de vacă, ci pe lapte de soia. Proteinele din laptele de vacă sunt înlocuite cu cele din lapte de soia, cu o valoare biologică ridicată. De aceea, laptele Humana ŞL se va dovedi o variantă salvatoare pentru bebeluşii care suferă de intoleranță, cu condiţia să nu fie alergici la proteinele din soia.

Cereale Humana necesare pentru diversificarea alimentaţiei bebeluşilor

Laptele praf Humana poate fi folosit şi la prepararea cerealelor ce vor fi introduse în meniul bebeluşului începând cu vârsta de 4 sau 6 luni. Acesta se poate folosi în combinaţie cu cerealele pe bază de gris, hrişcă, ovăz, fulgi de orez, fiind uşor de preparat şi de servit copilului. Mai mult decât atât, cerealele Humana sunt îmbogăţite cu prebiotice, necesare pentru a susţine sănătatea digestivă a copilului.

Alimentaţia copilului poate fi sănătoasă şi dacă acesta nu este alăptat la sân. Atunci când sunt folosite cele mai bune produse pentru nevoile sale, cum este laptele praf şi cerealele Humana, creşterea şi dezvoltarea bebeluşului vor fi armonioase.

Cele mai citite articole