Ce produse iti trebuie pentru un polish auto ca la carte?

HomeDiverse

Ce produse iti trebuie pentru un polish auto ca la carte?

Toate procedurile ce tin de detailing auto au rolul de a imbunatati estetica masinii si rezistenta unor elemente din componenta acesteia. In cazul po

Micropigmentarea sprancenelor: sa mergi sau nu?
Dacă ai nevoie de viza anuală autorizaţie de mediu, poţi obţine consultanţă la Envirocons
Soluții simple de design pentru o baie mică

Ce produse iti trebuie pentru un polish auto ca la carte?

Toate procedurile ce tin de detailing auto au rolul de a imbunatati estetica masinii si rezistenta unor elemente din componenta acesteia. In cazul polisharii, aceasta are obiectivul de a oferi un aspect impecabil vopselei masinii. Odata cu trecerea timpului, vopseaua masinii si lacul protector isi pierd din proprietati, ca urmare a zgarieturilor si expunerii la soare. Din aceasta cauza, masina poate parea neingrijira si chiar veche. 

Printr-un polish auto de calitate, poti mentine intact aspectul vopselei masinii tale. Acest proces implica folosirea unui compus lichid usor abraziv, conceput pentru a curata, netezi si amplifica stralucirea masinii. Astfel, daca sunt urmati toti pasii pe care ii presupune un proces de polishare auto si daca sunt utilizate produse de calitate superioara, rezultatul final este unul pe masura asteptarilor. 

Ce produse sunt necesare pentru realizarea polishului auto la tine in garaj?

Polishul auto se poate realiza si acasa, in propriul tau garaj, daca ai la dispozitie toate instrumentele si produsele de care ai nevoie. De altfel, este important sa te documentezi inainte de a polisha masina, pentru ca poti provoca daune permanente stratului de vopsea daca nu respecti procedura de aplicare a pastei. Prin polish auto, vei reusi sa remediezi zgarieturile de la nivelul stratului de lac al masinii. Prin urmare, daca zgarieturile de pe masina ta sunt foarte adanci, polishul auto nu va fi suficient pentru a le remedia.  

Cele mai citite articole

Prin polish auto, poti elimina imperfectiunile din stratul superior de lac al vopselei masinii, iar beneficiile procedurii sunt multiple. Polisharea se poate face in doua moduri: manual sau electric. Pe oricare ai alege-o, vei avea nevoie de solutii speciale, care vor fi utilizate in conformitate cu indicatiile producatorului. Pentru unele solutii, cateva picaturi vor fi de ajuns pentru polisharea unei zone, in vreme ce altele necesita aplicarea unor cantitati mai mari pentru a avea efectul dorit. 

Pe langa pasta abraziva, iti va mai trebui un burete special pentru polishare, in cazul in care alegi varianta manuala si nu vrei sa achizitionezi o masina de polishat electrica. Aceasta varianta este mai avantajoasa in cazul in care zona pe care vrei sa o polishezi este mai mica. In schimb, polisharea auto electrica este o idee mai buna pentru a lustrui o zona mai mare. Dupa polishare, se folosesc lavete microfibrepentru curatarea reziduurilor. 

De ce sa iti polishezi masina?

Polisharea este un procedeu de intretinere al masinii deja cunoscut de posesorii de automobile care pun pret pe detailingul exterior. Este imposibil sa previi zgarieturile care apar odata cu trecerea timpului, insa polisharea auto poate fi o solutie eficienta prin care sa le indepartezi, in conditiile in care zgarieturile nu sunt foarte adanci. Acest proces ofera un aspect neted si uniform caroseriei. In plus, caroseria masinii va straluci in urma polisharii pentru ca imperfectiunile mici sunt indepartate, iar eventualele pete vor fi estompate. 

Deci, tinand cont de faptul ca polisharea auto contribuie la estetica unei masini, poti lua in calcul varianta de a face chiar tu aceasta procedura de intretinere pentru automobilul tau. Alege produse de calitate si ofera masinii tale stralucirea de altadata! 

Cele mai citite articole