Coloane de bere atractive, pentru personalizarea barului tău

HomeTehnologie

Coloane de bere atractive, pentru personalizarea barului tău

Comercianții de bere au fost întotdeauna interesați de anumite secrete care să le permită să își mărească vânzările. Cea mai mare bătaie de cap la de

Unde Pot Fi Ascunse Microfoanele Spion?
Un virus atacă sistemele informatice ale spitalelor din Spania
Care sunt tipurile de pompe submersibile disponibile pe piata?

Comercianții de bere au fost întotdeauna interesați de anumite secrete care să le permită să își mărească vânzările. Cea mai mare bătaie de cap la deschiderea unei unități care se ocupă cu vânzarea de bere este dată de alegerea inspirată a unei coloane de bere potrivite.

Se întâmplă asta deoarece o astfel de coloană este elementul central al oricărui restaurant sau bar unde se vinde bere la halbă sau pahar.

Diferitele modele de coloane de bere trezesc un mare interes din partea potențialilor clienți ai barului și pot deveni adevărate cărți de vizită de mare impact pentru un local sau altul, personalizându-le mai mult sau mai puțin fericit.

Cele mai citite articole

Este necesar de aceea ca să se acorde atenție atât numărului de soiuri de băuturi ce sunt propuse clienților, cât și tipului de echipament de servire al respectivelor băuturi, mai ales coloanelor de bere puse la vedere pe tejgheaua barului.

Coloanele de bere (turnurile) sunt proiectate divers. Pot avea cel mai adesea unul până la patru sau chiar mai mult. Au diferite forme ( de “T” mai ales), culori, dimensiuni variate. Unele beneficiază de iluminare pe bază de leduri pentru un plus de atmosferă și sunt realizate integral din diverse materiale precum lemnul, ceramica, materialele plastice, metal inoxidabil sau din combinații ale acestora mai mult sau mai puțin inspirate.

  • Turnurile (coloanele) din plastic sunt mai potrivite pentru băuturile dulci (limonadă, sucuri) și nu prea sunt folosite pentru bere și alte tipuri de băuturi ce se servesc în baruri. Se găsesc mai ales în târgurile de distracții, la petrecerile estivale.
  • Coloanele din ceramică 100% sunt mai rare, deși arată senzațional. Există și echipamente de acest tip unde ceramica se combină fericit cu metalul inoxidabil. Asemenea coloane de bere sunt mai convenabile ca preț, dar de mare efecte în rândul clienților fideli ai unui bar.
  • Coloanele de bere din lemn 100% sunt și ele  puțin utilizate în prezent din cauza faptului că pot fi deteriorate rapid de umezeală și sunt greu de igienizat. Plus că este dificil să aplici pe ele materiale publicitare sau chiar autocolante care să le personalizeze interesant. Pe de altă parte, textura lemnului natur, din păcate, nu este în prezent chiar o idee în trend pentru un bar modern.
  • Coloanele de bere (turnurile de bere) din metal inoxidabil sunt echipamente mereu la modă! Sunt practice, funcționale, ușor de instalat, au un design atractiv, au o rezistență ridicată la uzură și pot rezista la sarcini mecanice semnificative pentru o lungă perioadă de timp. Plus că pot fi mult mai ușor de personalizat, spre deosebire de coloanele de bere din lemn, de exemplu.

Magazinul online tcromania.com vă oferă coloane de bere moderne la prețuri mici. Toate produsele prezentate sunt acoperite de o garanție de 24 de luni și de un service de calitate, care va asigura clienților TC România protecție împotriva oricăror surprize neplăcute.

Intră chiar acum pe site-ul de prezentare al companiei, tcromania.com, ca să le vezi și să comanzi modelul preferat pentru personalizarea atractivă a barului tău!

Cele mai citite articole