Ce ai nevoie pentru un party de zile mari

HomeStiri

Ce ai nevoie pentru un party de zile mari

Deși vara a ajuns la final, vremea încă este perfectă pentru tot felul de evenimente în aer liber, dar mai ales pentru petrecerile de pomină pe care

Estonia apelează la hackeri pentru a combate ştirile false legate de coronavirus
Pe centura Capitalei se va circula inca doi ani bara la bara
Pui cu sos de portocală – o rețetă chinezească simplă și delicioasă

Deși vara a ajuns la final, vremea încă este perfectă pentru tot felul de evenimente în aer liber, dar mai ales pentru petrecerile de pomină pe care le poți da chiar la tine pe teresa sau, de ce nu, în curtea unui prieten. Însă, pentru ca o petrecere să fie una reușită de care toată lumea va vorbi multă vreme, ai nevoie să știi (și să faci) câteva lucruri.

Chiar dacă pare dificil să organizezi o petrecere, să știi că nimic nu este imposibil și cu câteva sfaturi din materialul următor, cu siguranță vei reuși să creezi un eveniment fabulos, de care prietenii tăi vor fi extrem de încântați. 

Iată de ce ai nevoie pentru a organiza o petrecere fabuloasă 

O petrecere remarcabilă are nevoie de o locație superbă, așadar, dacă vrei să organizezi un party deosebit ai nevoie de un loc plin de culoare. Poți da petrecerea chiar pe propria terasă sau, dacă ai un prieten care deține o curte generoasă, ai găsit locația perfectă. 

Acum, că ai locul potrivit pentru petrecere, ai nevoie de un decor adecvat. Pentru un party în aer liber (sau chiar și pentru o cină sau o gustare și o cafea alături de prieteni) va fi nevoie de ghirlande luminoase, care vor arăta superb, vor face exact câtă lumină trebuie și vor crea un aer feeric, de poveste. De asemenea, câtea vase cu flori, așezate strategic, vor crea dintr-un spațiu banal, un loc încântător. Poți pune floarea soarelui în câteva vaze mari sau, dacă vei reuși să găsești, doi sau trei leandri vor da locului un aer exotic, iar florile acestora vor mirosi senzațional. 

Cele mai citite articole

Muzica este extrem de importantă la o petrecere, astfel că o boxă JBL portabilă de la Altex.ro va fi o rezolvare rapidă și comodă a acestei probleme. În plus, faptul că este extrem de ușor să aduci muzica oriunde, te scutește de dependența de un loc unde să fie curent electric. În acest fel va trebui doar să ai grijă să fie foarte bine încărcată înainte de eveniment și în acest mod vei scăpa de orice problemă cauzată de depența de curent electric. 

Dacă ai rezolvat locația, decorul și muzica, mai ai de lucrat la un lucru: meniul petrecerii. Pentru ca acesta să fie în ton cu evenimentul, trebuie să respecți ideea petrecerii. Fiind o petrecere lejeră, în curte, nu vei avea nevoie de un meniu sofisticat, ci mai mult de niște gustări. Însă, chiar și gustările pot arăta foarte bine și pot fi extrem de gustoase. Dacă au un buget mai mare, poți angaja chiar o firmă de catering pentru a-ți livra câteva platouri cu bunătăți și ai rezolvat rapid orice bătaie de cap. Însă, dacă preferi să economisești niște finanțe, poți lua câteva cutii de pizza, alune, câteva platouri cu fructe, jeleuri și bomboane de ciocolată și ai rezolvat problema cu finanțe mai puține. 

Acum nu îți mai rămâne decât să te apuci de organizarea petrecerii, mai ales că vremea bună este pe sfârșite. Distracție plăcută! 

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole