Care este nuanța de aur potrivită pentru tine?

HomeDiverse

Care este nuanța de aur potrivită pentru tine?

Atunci când îşi doresc o bijuterie din aur, în general, doamnele și domnișoarele se concentrează mai mult pe forma şi estetica acesteia. Însă, nuanţa

Beneficiile aduse de cursuri de calificare
Piese de schimb utilaje agricole pentru fermierul modern
Alegerea cutiilor potrivite pentru bauturile potrivite

Atunci când îşi doresc o bijuterie din aur, în general, doamnele și domnișoarele se concentrează mai mult pe forma şi estetica acesteia. Însă, nuanţa pe care o prezintă aurul este extrem de importantă. 

Aurul poate avea mai multe nuanţe, cele mai cunoscute fiind aurul galben, aurul alb şi cel roz. În funcție de subtonul pielii tale, îți poți alege și nuanța potrivită a bijuteriilor. 

Cum alegi nuanţa potrivită de aur? 

Pentru a cunoaște care este culoarea potrivită de aur trebuie să se identifice subtonul pielii. Când vine vorba despre subtonul pielii, acesta se poate încadra într-una dintre cele trei categorii: rece, cald și neutru.

Cum se poate stabili tonul pielii? Există două metode. Prima metodă constă în verificarea culorii vaselor sanguine de la încheietura mâinii. Dacă acestea prezintă o nuanţă de albastru sau violet, subtonul pielii este rece, iar dacă prezintă o nuanță de verde, atunci este vorba despre un subton cald. Persoanele cu un subton neutru vor avea o combinaţie între cele două culori – verde şi albastru. 

Cele mai citite articole

Cei cărora li se pare dificil această modalitate de a stabili subtonul pielii, pot ţine cont de modul în care se bronzează. În general, persoanele cu un subton rece se înroşesc de la soare, fără a se bronza, revenind ulterior la culoarea naturală a pielii lor. În schimb, persoanele cu un subton cald se bronzează uşor şi îşi păstrează nuanţa aproape tot anul. 

Ce nuanţe de aur se potrivesc fiecărui subton al pielii? 

Pornind de la subtonul pielii se poate alege şi nuanţa potrivită de aur. Cei care au un subton rece al pielii pot miza pe bijuteriile din aur alb sau cele din argint. O astfel de nuanță va sublinia strălucirea naturală a pielii. Persoanele care prezintă un subton cald al pielii pot opta pentru bijuterii din aur galben. Nuanța de galben și roz funcționează perfect cu acest subton al pielii.

În privința subtonului neutru, se pot alege mai multe tipuri de nuanțe ale bijuteriilor. Persoanele care se încadrează în această categorie pot alege atât bijuterii din aur galben, cât și unele din aur alb sau roz. Dintre toate categoriile, aceasta este privită ca fiind cea mai versatilă din perspectiva alegerii bijuteriilor. Pentru a sublinia perfect subtonul neutru, ideale sunt bijuteriile din aur roz

Concluzii

Subtonul pielii are un rol hotărâtor în stabilirea nuanței potrivite a bijuteriilor din aur. Doamnele și domnișoarele care aleg bijuteriile după acest aspect vor reuși să își evidențieze perfect nuanța pielii, conferind totodată un plus de eleganță și stil întregii ținute.

Cele mai citite articole