Alege acum viitorul tău frigider incorporabil

HomeTehnologie

Alege acum viitorul tău frigider incorporabil

Frigiderul este absolut unul din cele mai importante aparate electrocasnice din casa ta, așa că este nevoie ca acesta să fie cel mai bun din punct de

Toate afacerile au nevoie de o camera video performanta
Utilaje agricole pentru semănat terenul: Tehnologia care facilitează agricultura modernă
3 greseli SEO pe care le poti face dupa ce achizitionezi gazduire domeniu

Frigiderul este absolut unul din cele mai importante aparate electrocasnice din casa ta, așa că este nevoie ca acesta să fie cel mai bun din punct de vedere al clasei energetice dar și a funcțiilor sale. Dacă dorești să îți schimbi mobila de bucătărie și ți-ar plăcea să “ascunzi” frigiderul  de ochii tăi sau a celor din casă, pentru un design cât mai simplist, un frigider incorporabil este  soluția perfectă.

Iată câteva informații importante de știut înainte de achiziționarea unui astfel de aparat electrocasnic

     Dimensiunile diferă față de un frigider normal

         Deoarece este vorba de un produs care urmează a fi încastrat în mobila ta, este nevoie să te decizi asupra unui anume model de frigider incorporabil, iar după ce ai aflat dimensiunile exacte, poți verifica dacă se potrivește în mobila ta. În cazul în care urmează să îți achiziționezi mobila de bucătărie sau urmează să comanzi una, ar fi bine ca abia după ce ai primit frigiderul să iei dimensiunile sale, pentru a-l încastra corect în aceasta. Totuși, chiar și cu dimensiuni diferite față de un frigider independent, rămâi cu mai mult spațiu pentru tine și un design mai unitar în bucătăria.

         Economie de energie

         Nu doar frigiderele, ci și mașinile de spălat, cuptoarele, tot ceea ce înseamnă aparat electrocasnic și este comercializat în Uniunea Europeană este clasificat după indicele de eficiență energetică, de la A la G, A fiind cel mai eficient. Un frigider incorporabil poate fi mai scump decât unul independent, dar, acesta își va amortiza cheltuiala în timp, prin economia de energie. De aceea, este nevoie să analizezi cu atenția gama de frigidere oferite de cei de la Altex.ro, pentru a ști exact de produsul de care ai nevoie în bucătăria ta.

Cele mai citite articole

         Economie de spațiu

         Cea mai utilizată încăpere din orice casă este chiar bucătăria, așa că este nevoie de cât mai mult spațiu pentru tine și familia ta. Frigiderele incorporabile sunt create pentru a înlocui un dulap, cu adâncimea exactă a mobilei, așadar, câștigi spațiu și pe interior, și pe exterior. Dacă până acum te-ai „împiedicat” atât vizual cât și fizic de frigider, de acum, el va rămâne ascuns în mobilă și nu va mai reprezenta un obstacol atunci când ești grăbit prin bucătărie.

         Funcții utile

         Este absolut necesar să te ghidezi după funcțiile unui frigider, cea mai importantă fiind cea No Frost, care nu formează gheață în interiorul congelatorului. Toate frigiderele actuale sunt echipate cu sisteme Low Frost sau No Frost, care nu va permite amestecarea mirosurilor în compartimente și, în cazul în care are loc o pană de curent, nu va exista gheață pentru a se dezgheța și a curge pe sub aparatul electrocasnic. De asemenea, pentru partea de frigider, poți opta pentru lumină LED și rafturi telescopice, mai rezistente la accidente și mai facile de folosit, iar dacă dorești să menții o temperatură constantă pentru anumite mâncăruri sau umiditate crescută pentru păstrarea legumelor și fructelor, există și sertare speciale cu aceste funcții.

         În concluzie, dacă dorești o schimbare în bucătăria ta, alege acum viitorul tău frigider incorporabil și bucură-te de confortul oferit de acesta.

         Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole