Arme personalizate și reparații arme de la mldguns.ro

HomeStiri

Arme personalizate și reparații arme de la mldguns.ro

Produs din 2004, Fort 17 are o funcționare care se bazează pe principiul unui obturator liber, cu un sistem fiabil de siguranțe și capacitatea de a b

Cercetătorii israelieni au crescut curmali din semințe de pe vremea lui Iisus
Paste cu piept de pui: deliciu sănătos pentru gurmanzi
Hidroizolarea elementelor sanitare în baie – caracteristici, riscuri și ce trebuie avut în vedere

Arme personalizate și reparații arme de la mldguns.ro

Produs din 2004, Fort 17 are o funcționare care se bazează pe principiul unui obturator liber, cu un sistem fiabil de siguranțe și capacitatea de a bloca declanșatorul atât pe seiful de luptă, cât și de siguranță, la fel ca și  ​​pistolul Fort-12. 

Mecanismul său de declanșare este cu acțiune dublă (SA / DA), tip declanșator. Rama ușoară, monobloc, dintr-o singură bucată, realizată din polimer de înaltă calitate, îți permite să menții puterea acestei arme, reducând în același timp greutatea acesteia. În partea din față inferioară a cadrului există o bară Picatinny, pe care poți instala o țintă laser și o lanternă tactică ( LT-6-A ).

Datorită mânerelor interschimbabile, poți alege forma și dimensiunea mânerului în conformitate cu caracteristicile anatomice ale mâinii tale. Pistolul Fort-17 oferă, de asemenea, o modificare suplimentară pentru menținerea cu mâna stângă. Fort-17 este un pistol cu ​​gaz cu capacitatea de a trage cartușe de acțiune traumatică de calibru 9 mm.

Arme personalizate Fort 14

Produs din 2003, Fort-14 are o linie de țintă crescută datorită țevii alungite, care crește precizia chiar și atunci când se efectuează fotografii intense. Designul pistolului oferă posibilitatea completării unui butoi filetat suplimentar, pentru a conecta un dispozitiv de reducere a nivelului sonor al loviturii, precum și în partea inferioară frontală a cadrului Picatinny bare, pe care sunt convenabil de instalat o lanternă tactică și o țintă laser. 

Arme personalizate Fort 12

Cele mai citite articole

Dezvoltat în 1995-1998, producție 1998, pistolul Fort 12 are un tip de declanșator semi-automat, cu acțiune dublă, cu livrare de cartușe în magazin, proiectat pentru a efectua fotografii simple. Reîncărcarea automată a pistolului se datorează energiei gazelor pulberi formate în timpul împușcăturii. Închiderea camerei este asigurată de forța arcului de întoarcere și de masa obturatorului atunci când obturatorul liber nu este cuplat la butoi. 

Deși are o construcție din metal și este o armă considerată destul de grea, în magazinul online poți găsi modelele moderne din plastic de calibru similar. Pistolul poate fi echipat cu un dispozitiv pentru a reduce nivelul sonor al loviturii.

Pentru competiție și sport, trăgătorii sportivi vor găsi o gamă largă de arme lungi și scurte în magazinul online de arme mldguns.ro. Magazinul online oferă pistoale pneumatice, revolvere și pistoale pentru trăgători sportivi. Când vine vorba de puști, clienții vor găsi arme cu ajutorul cărora se pot obține lovituri precise pe domeniul de tragere, în fiecare disciplină. 

Pentru tragerea tradițională a armelor și încărcarea frontală, mldguns.ro oferă accesorii și arme de la producătorii selectați. Toate mărcile premium de arme și optică sunt reprezentate în magazinul de arme, și de asemeni, accesoriile necesare și reparații profesionale pentru arme. 

Un depozit mare, opțiuni de livrare rapidă și sfaturi bune de la specialiști experimentați și un serviciu excelent de reparații, sunt tradiție la mldguns.ro.

Cele mai citite articole