3 invenții utile pe care să le folosești în complexul rezidențial pe care urmează să îl construiești

HomeStiri

3 invenții utile pe care să le folosești în complexul rezidențial pe care urmează să îl construiești

Ai început lucrările prentru un nou complex rezidențial de apartamente? Felicitări! Tot ce mai ai de făcut este să asamblezi o organizare temeinică a

Educație prin joc: cum pot locurile de joacă modulare să sprijine dezvoltarea copiilor
Echipamente de înaltă calitate pentru pasionații de vânătoare
Apple ar putea muta între 15 și 30% din producția sa din China, din cauza războiului comercial cu SUA

3 invenții utile pe care să le folosești în complexul rezidențial pe care urmează să îl construiești

Ai început lucrările prentru un nou complex rezidențial de apartamente? Felicitări! Tot ce mai ai de făcut este să asamblezi o organizare temeinică a planului tău pentru a le asigura viitorilor locatari tot confortul. Cel mai important este ca ei să se simtă în siguranță și să aibă parte de liniște, iar mai apoi să-și poată  reîncărca bateriile pentru a da randament în activitățile lor zilnice. Pentru a face acest lucru posibil, adoptă aceste trei invenții în locuințele pe care urmează să le construiești!

Iată 3 sfaturi pentru a crea maximul de confort în complexul mult visat

1.      Sisteme de monitorizare a consumului energetic

Îngrijorat de costurile ridicate ale facturilor de utilități? O invenție utilă pentru noul tău complex este reprezentată de sistemele de monitorizare a consumului energetic. Acestea îți permit să ai o perspectivă clară asupra modului în care se consumă energia. Cu ajutorul unor senzori speciali și al unor dispozitive inteligente, vei putea urmări consumul individual al electrocasnicelor și al sistemelor de încălzire și răcire, permițându-ți să identifici sursele de consum excesiv și să-ți ajustezi modul în care consumi pentru a economisi energie și a reduce facturile lunare.

2.      Aer condiționat SMART

Cele mai citite articole

Încălzirea și răcirea adecvată sunt esențiale pentru confortul și bunăstarea locatarilor și a familiilor lor. Cu toate acestea, un aer condiționat tradițional te-ar putea face să te confrunți cu facturi imense la energie electrică, având totodată o eficiență redusă. De aceea, soluția perfectă o reprezintă aerul condiționat inteligent. Acesta se adaptează nevoilor și factorilor de mediu în timp real. Multe dintre aceste sisteme pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil sau pot fi integrate cu un sistem de automatizare a casei. Astfel, se poate seta temperatura dorită înainte de a ajunge acasă sau ajusta parametrii de răcire și încălzire chiar și de la distanță.

3.      Ferestre automatizate

Invenția ferestrelor automatizate reprezintă o inovație care poate aduce multiple avantaje într-o locuință. Acestea pot fi controlate prin intermediul unui sistem inteligent, fie că vorbim despre un asistent vocal sau o aplicație mobilă dedicată controlării lor. Ei bine, descoperă gama de automatizări pentru ferestre de la kadra.ro și convinge-te de eficacitatea lor. Cu ajutorul acestor ferestre, poți regla cu ușurință lumina naturală care intră în încăpere, precum și fluxul de aer, fără a fi nevoie să deschizi sau să închizi manual obloanele sau jaluzelele. Astfel, poți menține o temperatură confortabilă în casă și poți economisi energie prin reducerea utilizării iluminatului artificial și a aerului condiționat clasic.

Așadar, alege să le oferi confortul absolut viitorilor tăi locatari prin implementarea câtorva invenții utile! Alege-o pe cea care se potrivește nevoilor tale, sau implementează-le pe toate după bunul plac. Cert este că mica oază de liniște și relaxare este pe cale să se dezvolte cu fiecare pas pe care alegi să îl faci spre o casă smart. Învață să ții pasul cu tehnologia și oferă ce ai mai bun!

Sursă foto kadra.ro

Cele mai citite articole