Cum să joci pariuri sportive de pe telefon și tabletă

HomeUncategorized

Cum să joci pariuri sportive de pe telefon și tabletă

Trăiești în ritm alert, mereu pe fugă, conectat la tehnologii digitale care-ți oferă realitatea la un click distanță. Știri, clipuri, imagini, transm

Spatii industriale de inchiriat in Bucuresti
Durata de viata a unui USB personalizat
Dimensiunea placutei de santier. Contradictii legislative

Trăiești în ritm alert, mereu pe fugă, conectat la tehnologii digitale care-ți oferă realitatea la un click distanță. Știri, clipuri, imagini, transmisiuni sportive live – toate îți sunt accesibile pe ecranul din buzunar. Ai chiar și pariuri din mers, de pe dispozitive mobile. Îți prezentăm în continuare ce trebuie să știi despre pariuri sportive pe telefon și tabletă, pentru mai multe șanse de câștig și distracție la maxim.

Alege cea mai bună variantă de pariere pe telefon sau tabletă

Te conectezi direct din browser sau din cadrul aplicației mobile a operatorului de betting. Ca să beneficiezi de cea mai bună experiență la pariuri pe smartphone, alege site-uri optimizate, cu interfață mobile friendly și opțiuni speciale pentru plasarea mizelor de pe display-ul telefonului. Selectează aplicația pentru Android sau iOS, după tipul telefonului tău. Vezi cum îți este mai comod și care este varianta mai rapidă, ca să pariezi în condiții optime. 

Încearcă diferite tipuri de pariuri sportive

Variază tipurile de pariuri sportive și folosește-ți telefonul mobil sau tableta pentru betting pe fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, rugby, box, MMA, tenis de masă, volei, baseball, cricket, fotbal american ș.a. Urmărește cotele afișate pe site-urile de pariuri sportive și alege pariuri single, pariuri simple (pariu single = pariu simplu), pariuri combinate (pariuri multiple sau acumulatoare) sau pariuri sistem. Încearcă și pariuri speciale, pe care operatorii de betting le oferă pentru diferite evenimente sportive. Acestea sunt de tip Plus, Șansă, Avantaj și Extra.

Verifică promoțiile disponibile la pariuri sportive pe dispozitive mobile

Cele mai citite articole

Când joci pariuri sportive pe telefon și tabletă, verifică ofertele speciale pe care le ai la dispoziție la logarea pe site sau în aplicație. Cele mai cunoscute sunt promoțiile de bun-venit, dar operatorii de betting precum Winner acordă și alte premii atractive: Lucky Bet, Șansă Winner, Winner Plus, Winner la 2 goluri, Winner Avantaj, Extra Winner până la 150%, Turnee Sport Winner. Tot ce ai de făcut este să intri pe telefon, să accesezi site-ul sau aplicația mobilă Winner și afli toate detaliile despre cum să joci pariuri sportive pe dispozitive mobile, cu extra șanse de câștig.

Urmărește în direct evenimentele sportive pe care pariezi live

Este important să urmărești în direct evenimentele pe care pariezi live de pe telefon mobil sau tabletă. Meciuri de fotbal, tenis, baschet, hochei, rugby sau handbal, partide de snooker ori cricket, competiții de sporturi electronice – vezi aici pariurile live pe care le ai la dispoziție la Winner. Orice alegi, stai cu ochii pe ecran în timpul desfășurării întrecerilor sportive. Astfel vei putea să modifici pariurile, să adaugi pariuri noi sau să apelezi la cash out, ca să închizi un pariu sau un bilet cu mai multe meciuri, dacă scorul nu evoluează așa cum ai preconizat.

Joacă doar pe site-uri și aplicații mobile licențiate la ONJN

Când alegi operatorul de pariuri sportive, trebuie să verifici dacă are licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Astfel te asiguri că joci legal și că beneficiezi de siguranța plăților, transparența câștigurilor, securitatea conexiunii. Mizează responsabil și distrează-te cu măsură în compania pariurilor sportive de pe telefon mobil sau tabletă. 

Cele mai citite articole