Situaţii în care persoanele fizice apelează la servicii de curăţenie rezidenţială

HomeDiverse

Situaţii în care persoanele fizice apelează la servicii de curăţenie rezidenţială

O firmă de curăţenie se poate dovedi soluţia salvatoare în numeroase situaţii, atât în urma unei renovări în domiciliu, cât şi înaintea unei sărbător

Cum va schimba tehnologia 5G lumea online în viitorii 3 ani
Cele mai bune soluții IVECO pentru transportul urban de mărfuri
La ce folosește un birou de arhitectură în timpul construcției unei clădiri?

Situaţii în care persoanele fizice apelează la servicii de curăţenie rezidenţială

O firmă de curăţenie se poate dovedi soluţia salvatoare în numeroase situaţii, atât în urma unei renovări în domiciliu, cât şi înaintea unei sărbători, a unui eveniment în familie, a venirii pe lume a unui nou membru sau în alte situaţii în care curăţenia se impune. În plus, sunt foarte multe femei de cariera care nu au timp efectiv să îşi petreacă ore în şir spălând, aspirând, curăţând covoare, geamuri, tocurile uşilor şi prefera să apeleze la o echipă de specialişti în domeniu.

Curăţenia rezidenţială este o gamă de servicii care “prind” din ce în ce mai des la public, care sunt din ce în ce mai accesate şi preferate de familiile care locuiesc atât la casă, cât şi la bloc. Curăţenia în apartament sau în casă este unul din cele mai importante lucruri pentru a obţine o imagine impecabilă în fața musafirilor, iar lipsa de timp este inamicul numărul 1 al gospodinelor care pur şi simplu nu mai au timp să migălească orice colţişor al casei.

Ce presupun serviciile de curăţenie rezidenţială?

Serviciile de curăţenie rezidenţială sunt uşor de intuit de către solicitanţi. Practic, orice proprietar ştie că pentru o curăţenia că la carte, specialiştii vor trebui să:

·  aerisească spaţiile;

·  spele geamurile şi tocăria;

·  îndepărteze pânzele de păianjen care se formează la colţurile camerelor;

·  şteargă lustrele sau orice alte corpuri de iluminat;

·  cureţe aparatul de aer condiţionat sau centrală cu mare atenţie;

·  cureţe caloriferele;

·  cureţe uşile şi tocurile;

·  cureţe plintele, întrerupătoarele şi prizele;

Cele mai citite articole

·  cureţe baia şi să dezinfecteze grupurile sanitare;

·  cureţe bucătăria în profunzime;

·  şteargă praful de pe mobilă cu soluţii speciale care conferă strălucire;

·  şteargă electrocasnicele;

·  aspire în profunzime covoarele, mochetele, fotoliile, canapelele şi scaunele sau alte zone cu materiale textile;

·  şteargă gresia şi parchetul cu soluţii speciale;

·  arunce gunoiul;

·  odorizeze fiecare încăpere în parte.

Serviciile de curăţenie profesionale sunt net superioare celor făcute de gospodine acasă, pe parcursul mai multor zile, pentru că durează foarte puţin, personalul este specializat şi foloseşte numai aparatura şi soluţii profesionale, oferind garanție şi factură în urma acestor servicii. Cu siguranţă, proprietarii locuinţelor care apelează o dată la o firmă de curăţenie vor apela de fiecare dată când se iveşte ocazia sau chiar vor face un abonament lunar sau bilunar în acest sens.

Cine poate apela la servicii de curăţenie rezidenţială?

Oricine are nevoie de o curăţenie în profunzime a locuinţei poate apela la aceste servicii. Practic, atât persoanele fizice care au nevoie de curăţenie în apartamente şi  case, cât şi persoanele juridice care au nevoie de curăţenie în birouri pot apela la această soluţie. Este important de ştiut că serviciile de curăţenie la domiciliu nu sunt un moft, ci o necesitate.

Acestea pot fi asigurate atât în apartamentele mari, în garsoniere, în case cu etaj sau cu un singur nivel, cert este că solicitanţii nu vor fi dezamăgiţi de ceea ce vor primi. De asemenea, există şi posibilitatea de a opta pentru servicii de curăţenie rezidenţială după constructor, care necesită maximă eficacitate şi aparatură performanţă. Aceasta este o curăţenie mai în profunzime pentru că este vorba despre varul şi cimentul care se depune pe geamuri, tocarie, uşi şi alte suprafeţe care trebuie îndepărtate.

Cele mai citite articole