Containere modulare pentru locuinta familiei tale

HomeDiverse

Containere modulare pentru locuinta familiei tale

Containerele modulare pot fi observate in foarte multe locatii din orase si din afara oraselor.  Foarte multe domenii de activitate aleg structurile

Cauti mereu o tunsoare care este la moda?
Anvelope de iarnă vs anvelope de vară
Cum poți păstra calitatea hainelor tale pe termen lung? 3 idei ce vin în ajutorul tău

Containerele modulare pot fi observate in foarte multe locatii din orase si din afara oraselor.  Foarte multe domenii de activitate aleg structurile metalice de tipul containerelor modulare. Insa containerele modulare nu sunt folosite doar pentru diferite activitati economice. Vorbim despre structuri metalice folosite in anumite circumstante si pentru ridicarea unei case de locuit. Daca nu te-ai gandit la posibilitatea de a apela la containere modulare pentru a construi casa mult visata, in ceea ce urmeaza vei afla mai multe despre structura si caracteristicile acestor structuri modulare de tip container.

Care este structura unui container modular?

Containerele modulare sunt realizate pe baza profilelor metalice galvanizate. Rezistenta la intemperii este data de faptul ca profilele metalice sunt ulterior acoperite cu un strat de grund. Peste stratul de grund se aplica un alt strat de vopsea biocomponenta. Grosimea peretilor pentru containerele modulare variaza intre 3 mm si 14 mm. Cu alte cuvinte, oricine poate alege grosimea peretilor pentru a rezista la temperaturi foarte scazute sau la temperaturi foarte ridicate.

Peretii unui container modular sunt pe baza de panouri de tip sandwich. Spuma poliuretanica asigura izolarea termica si fonica a interiorului containerului modular. La nivelul acoperisului si al pardoselii izolarea se face cu vata minerala. Tavanul containerului este pe baza de lambriuri, iar pardoselea poate fi acoperita cu parchet laminat.

Cele mai citite articole

Containere modulare pentru spatii de locuit

Chiar daca la prima vedere s-ar putea crede ca sa locuiesti permanent intr-un container nu este cea mai inspirata alegere, trebuie spus ca te poti bucura de tot confortul necesar unui trai zilnic intr-o locuinta realizata din containere modulare. 

In cazul containerelor pentru locuire permanenta, grosimea peretilor este cea mai mare. Fiecare container este dotat cu prize si cu intrerupatoare, dar si cu posibilitatea de a racorda containerul la utilitatile necesare unui confort ridicat. Pentru acele structuri metalice de tip modular destinate unei locuinte permanente, fiecare dintre aceste case din containere dispune de mai multe incaperi si de un grup sanitar.

Atunci cand vorbim despre containerele modulare folosire pentru constructia unei case, interiorul este amenajat astfel incat sa nu existe nici o diferenta comparativ cu acele case construite din alte materiale. Grupurile sanitare si bucataria dispun de amenajari interioare precum faianta sau gresie. Aerul conditionat sau incalzirea pe baza panourilor solare pot face fara probleme parte din dotarea unei case ridicate pe baza containerelor modulare. In masura in care vrei sa iti ridici rapid o casa, containerele modulare pot fi solutia de care ai nevoie.

Cele mai citite articole